03.07.2010. / 15:55

Autor: Nacionalova redakcija

Progovorio i Simović: 'Donesite mi laptop i pokazat ću vam gdje je Simićeva glava'

"U ovom trenutku ne mogu ni potvrditi ni demantirati te informacije. U interesu je istrage da se neki podaci ne objavljuju, kao ni naši budući koraci u tom postupku", rekao je Radisavljević za "Politiku"

Miloš SimovićMiloš Simović"Znam i gdje je glava Cvetka Simića. Samo mi donesite laptop s Google pretraživačem za mape i dati ću vam vam točno mjesto gdje je zakopana. Vi ni ne sanjate što sve znam", izjavio je pred tužiteljem Miloš Simović, koji želi biti svjedok suradnik.

Simović je u razgovoru s tužiteljem priznao da je on pucao u Branislava Lainovića Dugog, koji je 2000. godine ubijen u Beogradu. On je za ovaj zločin osuđen u postupku protiv zemunskog klana.

Simović je izjavio i da zna tko je ubio Slavka Ćuruviju, vlasnika listova Dnevni telegraf i „Evropljanin", saznaje list Politika od izvora bliskih vrhu MUP-a Srbije.

Izjavio je i da je točno da je Milan Jurišić Jure, odbjegli pripadnik klana, ubijen, što je ranije u Zagrebu već izjavio Sretko Kalinić. Simović, međutim, nema informacije da je likvidiran i također odbjegli Ninoslav Konstantinović. To je u istrazi u Zagrebu tvrdio Sretko Kalinić.

Specijalni tužitelj za organizirani kriminal Srbije Miljko Radisavljević nije želio komentirati saznanja Politike, niti otkriti šta planira Specijalno tužiteljstvo u vezi Simovićevih navoda.

"U ovom trenutku ne mogu ni potvrditi ni demantirati te informacije. U interesu je istrage da se neki podaci ne objavljuju, kao ni naši budući koraci u tom postupku", rekao je Radisavljević za "Politiku".

Vezane vijesti

Jočiću prijetnje nakon uhićenja pripadnika tzv. zemunskog klana

Jočiću prijetnje nakon uhićenja pripadnika tzv. zemunskog klana

Srbijansko ministarstvo unutarnjih poslova pojačalo je mjere sigurnosti oko bivšeg ministra unutarnjih poslova Dragana Jočića kojega je Vuk Bojović,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika