19.07.2010. / 12:45

Autor: Andrea Belin

Pukla ljubav: Gianna Apostolski se rastaje od poštara

Negdašnja voditeljica Golih vijesti je otkrila da je nedavno podnijela zahtjev za razvod, a u njezinom životu već se pojavio i novi muškarac

Gianna ApostolskiGianna ApostolskiBivša voditeljica Golih vijesti, tridesettrogodišnja Gianna Apostolski odlučila je okrenuti novu stranicu u životu.

Iako se činilo da je poštar Ivica Novak muškarac s kojim će provesti ostatak života, njihov bračni život bio je očigledno sve samo ne idealan i voditeljica se odlučila rastati.

U sinoćnejm Red Carpetu je kazala da je već podnijela zahtjev za razvod jer 'nije mogla podnijeti da živi s muškarcem koji je neozbiljniji od njezinog petnaestogodišnjeg sina'.

Doduše, Gianna Apostolski je već pronašla novu ljubav. Riječ je poduzetniku njezinih godina koji živi u inozemstvu. Inače, za šest godina mlađeg Ivicu Novaka voditeljica se udala u svibnju prošle godine nakon dvije godine veze.

Vezane vijesti

Extra doznaje: Policija pretresla stan Gianne Apostolski

Extra doznaje: Policija pretresla stan Gianne Apostolski

Nova sezona reality showa Farme još nije ni počela, a prošlogodišnja sudionica Gianna Apostolski i dalje privlači pažnju medija svojim radnjama koje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika