07.10.2010. / 13:22

Autor: Hina

Enver Marić doživio moždani udar

Ovu vijest je potvrdio i Samir Ćemalović, dugogodišnji kapetan Veleža i član uprave ovoga kluba. Ćemalović je pojasnio da je Enver Marić u ponedjeljak imao operaciju srca i krvnih žila

Enver MarićEnver MarićEnver Marić, legendarni vratar mostarskog Veleža i reprezentacije bivše Jugoslavije doživio je teži moždani udar u Berlinu, objavila je Radio televizija Mostar.

Ovu vijest je potvrdio i Samir Ćemalović, dugogodišnji kapetan Veleža i član uprave ovoga kluba. Ćemalović je pojasnio da je Enver Marić u ponedjeljak imao operaciju srca i krvnih žila.

"Operacija je bila uspješna, no liječnici nisu znali da Marić ima ugrušak, koji se pokrenuo i nastupio je moždani udar. Sada mu je lijeva strana oduzeta", rekao je Ćemalović.

Enver Marić je bio vratar Veleža od 1967. do 1976., a na vratima njemačkog Schalkea proveo je dvije godine od 1976. do 1978. Za reprezentaciju bivše jugoslavenske nogometne vrste nastupio je 32 puta. Nakon igračke karijere nio je trener vratara u njemačkim klubovima Fortuna Duesseldorfa i Herthae iz Berlina.

Vezane vijesti

Piletinom umjesto govedine protiv moždanog udara

Piletinom umjesto govedine protiv moždanog udara

Iako prehrana s visokim udjelom bjelančevina može biti korisna nisu svi proteini isti - konzumiranje velikih količina crvenog mesa povećava rizik od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika