26.12.2010. / 11:26

Autor: Totalsport

Prosinečki: Neće mi menadžeri sastavljati momčad

"Znam da gostujuće momčadi na Marakani igraju takozvani bunker, ali mi trebamo nametnuti naš stil igre. Od igrača ću tražiti da ''poginu'' na terenu, to je samo 90 minuta tjedno"

Robert ProsinečkiRobert ProsinečkiRobert Prosinečki, novi trener Crvene zvezde, u razgovoru za Alo! istaknuo je da u njegovoj hijerarhiji svlačionice neće ''svi biti jednaki''...

Hoće li igrati najbolji, što nije bio slučaj kod vaših prethodnika, bilo je jedno od pitanja u intervjuu...

- Radio bih protiv sebe kada ne bi postavljao najbolje u momčad. Znam da se mnogi vole miješati u struku, ali jedini gazda u svlačionici ću biti ja. Neću dozvoliti da mi menadžeri sastavljaju momčad. Osim toga, neću, poput većine trenera, reći: ''Od danas ste svi isti''. Naravno da nisu svi isti. Messi će uvijek imati privilegije jer je on Messi. Takvih slučajeva ima i u Zvezdi - kaže Prosinečki.

Ponovio je kako će jedan od njegovih postulata biti zagovaranje napadačke igre.

- Zvezda mora igrati na protivničkoj polovici terena. Znam da gostujuće momčadi na Marakani igraju takozvani bunker, ali mi trebamo nametnuti naš stil igre. Od igrača ću tražiti da ''poginu'' na terenu, to je samo 90 minuta tjedno. Tko neće udovoljiti tom zahtjevu, preselit će se na tribine - rekao je Prosinečki.

Vezane vijesti

Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija UEFA-e

Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija UEFA-e

Zbog dugovanja prema bivšim igračima, trenerima, zaposlenicima u klubu, kao i drugim klubovima, Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika