11.11.2011. / 15:23

Autor:Nacional.hr

Foto: TBF-ovci zagrijali uzvanike na Jägermeister Ice&Easy Partyu

Više od 400 uzvanika na Jägermeister Ice&Easy Partyu dobro se zabavljalo plešući uz ritmove pjesama sa novog albuma TBF-a. Uz splitski sastav, okupljene je zabavljao i poznati DJ Phat Phillie, a dobrano zagrijani gosti osvježavali su se ledeno hladnim Jägerom.

„Stvarno mi je drago što smo partyem uspjeli čak i nadmašiti očekivanja koja smo imali uoči njegove organizacije. Cilj nam je bio osmisliti i pokrenuti događanje o kojem će se iz godine u godinu pričati u Zagrebu i koje će se s nestrpljenjem iščekivati. Kako nam je želja da ovaj event postane tradicionalan i maksimalno prepoznatljiv, postavili smo si cilj da našim vjernim konzumentima već od prvog izdanja osiguramo samo najbolje, u čemu smo, vjerujem, ekskluzivnim nastupom TBF-ovaca i uspjeli. ", izjavio je nakon velikog partyja Ivo Tudorić, brand manager Jägermeistera za Hrvatsku.

Foto: Mateja Vrčković/NCL i Novković/Jägermeister

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Pretplatite se na izdanja NCL Media Grupe