UVJETI KORIŠTENJA

UVJETI KORIŠTENJA

Informacije na Internet stranici Nacionala (www.nacional.hr) informativnog su sadržaja i podložne su promjenama bez prethodne najave. Nacional ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja. Nacional također nije odgovoran za tipografske pogreške.
Sadržaji objavljeni na Internet stranici Nacionala (www.nacional.hr) ne smiju se replicirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Nacionala.
Nacional također ne odgovara za poruke uvredljivog ili neprimjerenog sadržaja objavljenih na forumu i u komentarima unutar članaka iz razloga što ne može u potpunosti kontrolirati sve poruke. Dotične rubrike funkcioniraju kao oblik javnog medijskog dobra gdje građani slobodno izražavaju svoje mišljenje koje ne podliježe Nacionalovoj uređivačkoj politici.

ZAŠTITA KORISNIKA

Prikupljene osobne podatke korisnika Nacional će koristiti samo u dobroj namjeri i u skladu sa zakonom i neće ih objavljivati niti učiniti dostupnima trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.
Korištenjem svih dijelova stranice www.nacional.hr prihvaćaju se navedeni opći uvjeti korištenja te se smatra da su korisnici u svakim trenutku upoznati s njima. Za dodatna pitanja u vezi korištenja Nacionalove stranice i sadržaja koja bi mogla biti nejasna molimo Vas da se obratite na telefonski broj 01/4896 734 ili email web@nacional.hr.

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA

Svi članci objavljeni u izdanjima NCL Media Grupe njezino su vlasništvo. NCL Media Grupa dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka iz svojih izdanja u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka iz izdanja NCL Media Grupe isključivo kao kratku vijest od najviše deset redaka (300 znakova) uz obavezno navođenje izvora, pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web portal nacional.hr. NCL Media grupa je odlučna u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. NCL Media Grupa tužit će prekršitelje pred sudom u Zagrebu.

Pretplatite se na izdanja NCL Media Grupe