Marketing

Nacional.hr

Nacional.hr stvaraju najbolji novinari, opinionmakeri i ljudi koji su prvi napisali ono o čemu su drugi šutjeli. Nacional.hr svakog dana čita više od 50.000 hrvatskih građana, što portal smješta u sam vrh hrvatskih news portala. Nacional.hr jedini je hrvatski portal koji, prema istraživanju internetskog servisa za napredno pretraživanje hrvatskih domena WhoisHR, nema ni jednu pogrešku u programskom kodu.

Nacional

Na našoj medijskoj sceni prisutan nešto više od desetljeća, Nacional je sinonim za istraživačko novinarstvo, autoritativne analize društveno-političke zbilje u Hrvatskoj i beskompromisnu vjernost pridjevu neovisan iz svoga imena. Snaga Nacionala njegovi su novinari, a predanost istini jamstvo da će i u budućnosti znati zadržati poziciju uglednog kreatora javnoga mnijenja i najutjecajnijeg političkog lista na ovim prostorima.

Zdrav život

Revija „Zdrav život" nije još jedan časopis o zdravlju"! Interes čitatelja za naše atraktivne teme, pristupačan i obaviješten pristup, te vrhunske stručnjake kojima se vjeruje, doveli su do toga da „Zdrav život", osim kao posebno izdanje uz Nacional, bude na raspolaganju i kao samostalni časopis u svakome trenutku dostupan sve brojnijoj populaciji poklonika zdravog i kvalitetnog načina življenja.

Nstyle

Stil je uvijek u modi! Znaju to urednici, novinari a i čitatelji revije Nstyle – magazina namijenjenog modernom muškarcu, koji ima taman toliko vremena da se na informativan, aktualan i atraktivan način obavijesti o svim trendovima vezanim uz poslovni, društveni i privatni život. Nstyle, naš ultimativni vodič kroz stil, modu i način života uspješnih suvremenih muškaraca, dostupan je periodično, kao posebno izdanje uz tjednik Nacional.

Ndesign

NDESIGN je magazin o dizajnu i dekoru interijera kojem je cilj prikazati čitateljima najnovije trendove u opremanju stanova, kuća, ureda na vizualno atraktivan i informativan način. Putem intervjua s vodećim arhitektima, dizajnerima interijera i produkt dizajnerima predstavljaju se noviteti za uređenje vašeg životnog prostora. Također NDESIGN donosi i brojne informacije o aktualnoj ponudi domaćih tvrtki i trgovina koje nude usluge i artikle za ljepši dom.

MegaWatt

Magazin Megawatt ima za cilj na objektivan način informirati čitatelje o svim važnim energetskim temama u zemlji i svijetu, inicijativama i idejama, bez obzira radi li se o velikim infrastrukturnim projektima ili idealnim rješenjima za sitne uštede energije u kućanstvima, te na taj način postati centralno mjesto za medijska promišljanja o hrvatskoj energetskoj budućnosti.

Riznica

Magazin Riznica nastoji čitateljima dati bolji uvid u ekonomsko stanje društva, trendove na regionalnim tržištima kapitala kao i donosi savjete kako se snaći u moru financijskih ponuda. Kroz priče o sjajnim poslovnim potezima časopis potiče mlade poslovne ljude da realiziraju svoje ideje. U Riznici pročitajte top savjete kako voditi kućni budžet te na koji način u kratkom roku mudrim investiranjem udvostručiti početni kapital.

Extra Vjenčanja

Extra Vjenčanja je najluksuzniji hrvatski magazin o vjenčanjima koji donosi nove trendove, make-up novitete, predstavlja najljepše vjenčanice, originalne wellness tretmane, najromantičnije destincije za medeni mjesec. U raskošnom magazinu pročitajte kakvu odjeću izabrati svom partneru, gdje pronaći savršeni vjenčani buket, dekoracije i tortu. Na jednom mjestu pronađite sve informacije i doznajte kako bez stresa i na vrijeme organizirati dan za pamćenje.

Extra!

Extra na suptilan, i na našem tržištu jedinstven način, donosi kolaž toplih, ljudskih, životnih priča i glamura s crvenog tepiha. Stoga Extru traže mlađe, urbane ženske osobe, koje žele biti u doticaju s najnovijim trendovima u modi, kozmetici, karijeri ili kuhinji, biti obaviještene o zbivanjima u svijetu poznatih i slavnih, ali imaju sluha i za ljudske sudbine koje nas okružuju. Aktualno, informativno i nadahnuto štivo, tradicija darivanja i nagrađivanja čitatelja, kao i prepoznatljivi, atraktivni projekti, zaštitni su znak našega magazina namijenjenog ženama koje znaju da su zaista – posebne!

KONTAKTI

Toni Moškov
toni.moskov@ncl.hr
Tel: 01 5555 007
Linda Badrić
linda.badric@nacional.hr
Tel: 01 5555 008
Fax: 01 4814 394
Maja Weber
maja.weber@ncl.hr
Tel: 01 5555 011
Porin Dedić
porin.dedic@nacional.hr
Tel: 01 5555 071
Fax: 01 4814 394
Mario Miletić
mario.miletic@ncl.hr
Tel: 01 5555 006
Fax: 01 4814 393
Pretplatite se na izdanja NCL Media Grupe