15.05.2007. / 12:32

Autor: Nina Tomljanović

VIDEO

Novi gafovi ministra Kirina

Nakon što je načelnik osječko-baranjske Policijske uprave Vladimir Faber razriješen dužnosti i imenovan savjetnikom ministra MUP-a Ivice Kirina, na konferenciji za novinare ministru unutarnjih poslova ponovno se dogodio jedan od njegovih učestalih medijskih gafova. Tako je prilikom odlaska dosadašnjeg načelnika Fabera kazao: " Što se tiče političkih akontacija na rad PU, nas zanima samo da se radi po zakonu i pravilima službe, a neka se politika bavi svojim stvarima", izjavio je Kirin komentirajući činjenicu da on u svom mandatu nije imao potporu Grada i Županije.

Ministar je na konferenciji imao još dva lapsusa, pa je tako govoreći o javnom istupanju, rekao kako mu je cilj, pri javnoj prezentaciji projekata, uključiti "što više svojih suradnica", no brzo se ispravio, te kazao suradnika.

Govoreći o prevenciji kaznenih djela, Kirin je kazao: " Dat ćemo obol na suradnji s lokalnom samoupravom na području cijele Osječko-baranjske županije. Želimo da se za svaki grad i opoćinu donesu planovi, kako bi se doprinijelo sigurnosti građana na ovom području, a ne samo građana, nego i gostiju koji sve češće zalaze na kontinent Hrvatske", rekao je Kirin.

Pogledajte najnoviji video uradak nepoznatog ministrovog "obožavatelja".



Vezane vijesti

Sanader: "Neću smijeniti Polančeca i Kirina"

Predsjednik Vlade Ivo Sanader danas je u Splitu najavio kako će se idućega tjedna sastati sa slovenskim premijerom Janezom Janšom te da će o tome… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika