11.04.2008. / 12:00

Autor: Tanja Molvarec

AUKCIJA

Fotografija Carle Bruni prodana za 91 tisuću dolara

Fotografiju Carle Bruni Christie`s je procijenio na oko 4 tisuće dolara, no voditelj dražbe odmah je počeo s cijenom od deset tisuća dolara zbog velikog broja dražbovatelja

Fotografija prve dame Francuske, Carle Bruni Sarkozy, prodana je na dražbi Christie`sa u New Yorku kineskom kolekcionaru za pozamašnu svotu od 91 tisuće dolara. Crno bijele fotografije bivše manekenke snimio je Michael Comte prije 15 godina dok je još bila manekenka, a prikazuju mladu ženu u pozi sa prekrivenim rukama ispod trbuha i golim grudima.

Fotografiju Carle Bruni Christie`s je procijenio na oko 4 tisuće dolara, no voditelj dražbe odmah je počeo s cijenom od deset tisuća dolara zbog velikog broja dražbovatelja. Carla Bruni otkako se udala za predsjednika Francunske ne prestaje biti glavna tema razgovora u javnosti.

Svoj smisao za stil pokazala je prilikom posjeta engleskoj kraljici gdje je zasjenila većinu, pa i supruga svojom pojavom. Tamošnji mediji spominjali su Carlino ime u rangu s princezom Dianom i Jackie Kennedy. Njene fotografije u otmjenom sivom kostimu Christiana Diora punile su stupce britanskih dnevnih novina. Iako je oduševila Britance, u nedavnom istraživanju koje je provedeno među Francuzima, većina ih smatra kako je Carla elegantna, privlačna i inteligentna ali ne i oličenje prve dame.

Vezane vijesti

Francuske novine tvrde: Carla Bruni je trudna!

Francuske novine tvrde: Carla Bruni je trudna!

U tri godine otkako se udala za francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozya, bivši fotomodel i pjevačica Carla Bruni mnogo se puta morala suočiti s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika