22.01.2009. / 14:59

Autor: Martina Čizmić

U mjesec dana 135 tisuća ljudi posjetilo outlet

Prema svim pokazateljima, hrvatski su kupci outlet centre jedva dočekali

U vrijeme globalne ekonomske krize, hrvatski kupci prepoznali su brojne pogodnosti koje im donosi kupovanje u Outlet centru Sveta Helena. U periodu od 19.12.2008. do 22.01.2009., centar je prema statističkim podacima tehničkog osoblja Outleta posjetilo oko 135.000 kupaca.

"Moram priznati da sam veoma zadovoljna konceptom Outleta. Uspoređujući outlet dućan Lisce sa „klasičnim“ Lisca dućanom, samo u prvom tjednu rada ostvarili smo prihod kao u mjesec dana rada klasičnog dućana. U siječnju se promet razumljivo smanjio, ali kupci prepoznaju dobru robu i povoljne cijene. Ono što bismo posebno naglasili, da iako je roba od prošlih sezona, imamo sve veličine što je na zadovoljstvo kupaca, a mi se riješimo zaliha", rekla je Josipa Poljičak iz Lisce.

Kupcima je na raspolaganju preko 70 robnih marki, a dodatne se očekuju u prvom kvartalu ove godine. Prednosti Outlet centra Sveta Helena prepoznao je i bivši hrvatski rukomenti reprezentativac, Vlado Šola koji će u njemu sredinom veljače otvoriti caffe bar „Kavanica“.

"Outlet centar Sveta Helena sa konceptom „shoping sela“ definitivno pruža nešto novo hrvatskom tržištu i mi smo veoma zadovoljni našom odlukom ulaska u centar. Prije smo imali problema sa gomilanjem zaliha kvalitetne robe, a nismo imali ispušni ventil. Ulaskom u centar taj problem je riješen, jer su kupci od prvog dana prepoznali pogodnosti kupovanja u outlet New Balance dućanu", istaknuo je Ljubče Demović, generalni direktor New Balancea.

Najmoprimci Outlet centra Sveta Helena ohrabreni su početnim brojkama i očekuju njihov rast.

"Varteks u Outlet centru Sveta Helena ima dvije prodajne jedinice: Levi's i Varteks. Prodaja u obje prodajne jedinice je sukladna našim postavljenim planovima, te smo i zadovoljni ostvarenjima proizašlima angažmanom prodajnog osoblja i konceptom unutrašnjeg uređenja. Kupci su ugodno iznenađeni izgledom i atraktivnošću prodavaonica, te pristupačnim cijenama. Primjećujemo da nam se rado vraćaju, što nam je potvrda da radimo dobro i da su zadovoljni", zadovoljan je rukovoditelj maloprodaje u Varteksu, Zdravko Lihtar.

"Naša iskustva u Outlet centru Sveta Helena su veoma pozitivna. Kao i ostali brandovi, u centar smo ušli sa namjerom da se riješimo skladišnih viškova, ali zainteresiranost i oduševljenje kupaca je i nas iznenadilo. U jednom trenutku smo morali zatvoriti dućan kako bismo napunili police koje se brzo prazne te se ovom prilikom ispričavamo kupcima", rekao je Dalibor Vujić iz Adidasa.

Kako bi razveselili brojne posjetitelje, uprava Outlet centra Sveta Helena najavljuje prigodna iznenađenja tijekom veljače.

Vezane vijesti

Predstavljena nova službena lopta za EURO 2012

Predstavljena nova službena lopta za EURO 2012

Svako novo svjetsko ili europsko nogometno prvenstvo najbolja je pozornica na kojoj proizvođači sportske opreme mogu pokazati što su u posljednjih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika