25.05.2009. / 13:08

Autor: Andrea Belin

Rade Šerbedžija u novom Harryju Potteru

Glumac tvrdi da zna već nekoliko mjeseci da je dobio angažman u sedmom nastavku jednog od najpopularnijih serijala posljednjih godina, ali da još ništa nije potvrđeno

Branko Lustig i Rade ŠerbeđijaBranko Lustig i Rade ŠerbeđijaJedan od najpoznatijih i najzaposlenijih hrvatskih glumaca u Hollywoodu, Rade Šerbedžija, dobio je ulogu u novom nastavku serijala "Harry Potter".

Međutim, Šerbedžija tvrdi da zna već nekoliko mjeseci da je dobio angažman u sedmom nastavku jednog od najpopularnijih serijala posljednjih godina, ali da još ništa nije potvrđeno. Dodao je kako je njegova uloga u najnovijem nastavku "Harry Potter i darovi smrti" mala, ali ustinu zanimljiva.

Snimanje počinje već u studenom, a ovu informaciju Rade je podijelio s novinarima na konferenciji za medije Jewish Film Festivala. Tamo će se većeras prikazivati kanadski film "Uspomena jednog bjegunca" u kojem Rade glumi Grka koji spašava poljskog Židova.

Ova uloga priskrbjela mu je nominaciju za kanadsku nacionalnu filmsku nagradu.( Fotografija: Josip Regović)

Vezane vijesti

Captain America gledaniji od Harryja Pottera

Captain America gledaniji od Harryja Pottera

"Captain America", film o pustolovinama superjunaka koji se bori s nacistima, uspeo se ovog vikenda na prvo mjesto najgledanijih filmova u Sjevernoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika