06.11.2009. / 10:19

Autor: Andrea Belin

Trenutak istine: Milan Krželj priznao da je zaljubljen u svog šogora

Za razliku od dosadašnjih kandidata, Milan je kazao ponešto o svojoj seksualnoj orijenataciji. Priznao je da je homoseksualac, a za šogora Matka, koji mu je pružio podršku u studiju, je kazao da mu je privlačan

Milan KrželjMilan KrželjDvadesettrogodišnji konobar iz Šestanovca Milan Krželj je sjeo na vruću stolicu u showu "Trenutak istine" i ovog četvrtka. Za razliku od dosadašnjih kandidata, Milan je kazao ponešto o svojoj seksualnoj orijenataciji. Priznao je da je homoseksualac, a za šogora Matka, koji mu je pružio podršku u studiju, je kazao da ga seksualno privlači.

"Kada se opet sretnemo, okrenut ću mu prsa", našalio se šogor nakon ovog šokantnog priznanja.

Milan koristi vibrator

Osim toga, Milan je kazao da je na internet stavio filmić u kojem se samozadovoljava, a za zadovoljavanje između ostalog, koristi i vibrator. Za 25.000 kuna kazao je da ne bi dao svoj život za život svoje majke. Nakon toga, Milan je krenuo u lov za pedeset tisuća kuna. Navedeni iznos je osvojio kada je otkrio da ga uzbuđuje pomisao na seks s više muškaraca, a da je to u Hrvatskoj moguće, konobar bi se i oženio muškarcem. Od celeba mu je najzgodniji glumac Goran Višnjić.

Show napustio bez osvojenog iznosa

Na pitanje predbacuje li si da je koristio zaručnicu kako bi se prikazao drugačijim pred okolinom, Krželj je odgovorio negativno, a takav odgovor poligraf je prepoznao kao laž. Milan je na kraju napustio show bez osvojenog iznosa.

Nakon njega, na vruću stolicu je sjeo dvadesetsedmogodišnji nezaposleni mesar Suad Mujagić iz Zagreba. On je otkrio da čupa obrve kako bi izgledao seksepilnije, a kazao je da je sam sebi prepisivao lijekove za rast mišićne mase. Često se opija jer nije zadovoljan svojim životom, a smatra da ga roditelji nisu dobro odgojili. Suad je osvojio deset tisuća kuna.

Vezane vijesti

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Dvadesetšestogodišnji Mario Plušćec je odgovarao na škakljiva pitanja Jasne Nanut i ovog četvrtka u showu "Trenutak istine". Iako mu je sadašnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika