25.05.2010. / 14:11

Autor: Nacionalova redakcija

Diners Club HAK kartica - Za svaki put

Diners Club HAK kartica može se zatražiti do 30. lipnja, pri čemu se ostvaruje ušteda od čak 545 kn, jer se ne plaća upisnina i članarina za prvu godinu članstva u Diners Clubu

Diners Club HAK kartica, donosi pobjedničku kombinaciju u prometu jer kombinira sve pogodnosti članstva u Dinersu i HAK-u, a kojeg korisnik dobiva besplatno.

Obavezna je uz vozačku dozvolu, ključeve automobila i mobitel, jer donosi bitne pogodnosti, od popusta na kasko osiguranja, do besplatne pomoći na svim prometnicama u Hrvatskoj. Može se koristiti za svakodnevne i kupnje na rate, i to bez kamata i naknada na nekom od 2500 prodajnih mjesta širom Hrvatske. A njezini korisnici, do 30. lipnja sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti pobjedničko putovanje na završnicu Formule 1 u Abu Dhabi.

Diners Club HAK kartica može se zatražiti do 30. lipnja, pri čemu se ostvaruje ušteda od čak 545 kn, jer se ne plaća upisnina i članarina za prvu godinu članstva u Diners Clubu. Stoga već danas zatražite karticu na www.diners.com.hr i www.hak.hr i svaki put vozite sigurni.

NCL Promo

Vezane vijesti

HAK: 1441 kilometar državnih cesta visoko je rizičan

HAK: 1441 kilometar državnih cesta visoko je rizičan

Hrvatski autoklub (HAK) predstavio je danas rezultate EuroRAP programa provedenog od 2007. do 2009., kojim su se ocjenjivale sigurnost i opasnosti na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika