05.02.2009. / 11:24

Autor:Anamarija Kronast

Cro glamur na dodjeli nagrada Hr Top 20

Dress code je bio unaprijed određen pa je domaća glazbena elita odlučila pokazati se u najboljem izdanju. Nekima je i uspjeloDress code je bio unaprijed određen pa je domaća glazbena elita odlučila pokazati se u najboljem izdanju. Nekima je i uspjelo.

Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji jučer je uvečer bila prepuna zvijezda koje su došle po nagrade Hr Top 20, hrvatske nacionalne top liste. Među nagrađenima su bili: Tony Cetinski, Nina Badrić, skupina Prljavo kazalište, Franka Batelić, Halid Bešlić, Severina, Baruni i Armin.


Poseban se pljesak prolomio dvoranom kada je rečeno da je za čak dvije nagrade osvojio Toše Proeski, pjevač koji je stradao u prometnoj nesreći, no čiji hitovi i dalje žive u srcima publike. Inače, priredbu su vodili Nikolina Pišek, Vanja Rupena, Mia Kovačić i Dalibor Petko kojeg su djevojke na kraju showa skinule do gaćica. A Petko je pokazao da na njegovom rublju, umjesto primjerice CK ili D&G, piše Simona i Vlatka. Prezimena nisu bila ispisana ali je svima bilo jasno o koje dvije pjevačice je riječ. (Fotografije: Pixell i Mateja Vrčković)

Vezane vijesti

Ministar Željko Jovanović i premijer Zoran Milanović s dobitnicama (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

'Luka Ritz je simbol borbe protiv nasilja'

Učenice osnovne i srednje škole Ivona Farkaš i Klara Đurkin dobitnice su ovogodišnje nagrade Luka Ritz za promicanje tolerancije i škole bez nasilja,… Više

Pretplatite se na izdanja NCL Media Grupe