24.01.2011. / 08:10

Autor: Hina

Tuniske vlasti uhitile vlasnika TV postaje zbog "izdaje"

Saleh Attia, kolumnist dnevnog lista Assabah, izrazio je čuđenje uhićenjeme Nasre rekavši da se njega nije smatralo bliskim svrgnutom režimu te da je to znak da prosvjedi počinju uznemiravati vlasti koje su podijeljene u pitanju kako nastaviti dalje

Tuniske vlasti su uhitile vlasnika privatne televizjske postaje i njegovog sina zbog "izdaje" poticanjem na nasilje i radom na povratku svrgnutog čelnika Zine al-Abidinea Ben Alija, izvijestila je u nedjelju državna novinska agencija.

"Vlasnik televizije Hannibal (Larbi Nasra), koji je rođak supruge bivšeg predsjednika, koristi postaju da bi zaustavio revoluciju mladih, širio pomutnju, poticao sukobe i emitirao lažne informacije", kaže se u izjavi iz ovlaštenog izvora.

Tuniska novinska gencija je rekla da su Nasra i njegov sin uhićeni da bi se osigurala "sigurnost nacije i uspjeh revolucije".

Saleh Attia, kolumnist dnevnog lista Assabah, izrazio je čuđenje uhićenjeme Nasre rekavši da se njega nije smatralo bliskim svrgnutom režimu te da je to znak da prosvjedi počinju uznemiravati vlasti koje su podijeljene u pitanju kako nastaviti dalje.

Vezane vijesti

Ben Ali osuđen u odsutnosti na 20 godina zatvora

Ben Ali osuđen u odsutnosti na 20 godina zatvora

Bivši tuniski predsjednik Zine El Abidine Ben Ali osuđen je u srijedu u odsutnosti na 20 godina zatvora na vojnom sudu u Tunisu zbog "poticanja na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika