29.06.2012. / 16:26

Autor: Nacional.hr

Šokantna i provokativna modna predstava

Zigmanova vizija mode prikazana je kombinacijom vizuala, glazbe, rasvjete, scenografije i pokreta koje je osmislila Ivona Brnelić

Juraj Zigman i Ivona BrnelićJuraj Zigman i Ivona BrnelićModna predstava dizajnera Jurja Zigmana i koreografkinje Ivone Brnelić okupila je u prostoru riječkog Torpeda više od 1000 oduševljenih posjetitelja. S^B FASH!ON modni događaj izdvojio se od ostalih modnih revija u Hrvatskoj i pokazao da moda može biti forma umjetničkog izražaja, a ne samo prezentacija.

Zigmanova vizija mode prikazana je kombinacijom vizuala, glazbe, rasvjete, scenografije i pokreta koje je osmislila Ivona Brnelić. Rezultat je bio snažan scenski doživljaj te šokantan, provokativan i seksepilan show.

Dizajner Juraj Zigman kreirao je ekstravagantne haljine inspirirane operama "Carmen" i "Madam Butterfly" te baletom "Carmina Burana" koji su dio repertoara u riječkom HNK Ivana pl. Zajca. Dizajner i koreografkinja pokazali su kako izgleda moda koja ne slijedi pravila, koja je slobodna, strastvena, nekonvencionalna i progresivna.

S^B FASH!ON održao se tijekom Riječkih ljetnih noći, a partneri koji su poduprli ovo avangardno modno događanje su Jadrolinija, Lučka Uprava, Ghetaldus Rijeka i Perman Hair Designer.

Fotogalerija

  • Juraj Zigman i Ivona Brnelić

Vezane vijesti

Avangardna modna revija Zigman i Brnelić

Avangardna modna revija Zigman i Brnelić

Tijekom festivala Riječke ljetne noći održat će se S^B FASH!ON modni događaj koji promiče modu bez pravila, slobodnu, strastvenu, nekonvencionalnu i… Više

Komentari

registracija
26/8/12

zoricazoric, 26.08.12. 23:19

Lijepi su
http://google.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika