24.01.2011. / 13:53

Autor: NCL Promo

Besplatno slanje fax-ova u Hrvatskoj!

PošaljiFax.com je internet sustav koji kao i svaki drugi sustav ima svoje troškove. To su troškovi poput hardwarea, softwarea, internetskih i telefonskih linija, održavanja, razvoja, administracije itd

Usluga besplatnog slanja faks dokumenata

Ovih dana otvoren je portal omogućuje besplatno slanje faks dokumenata u Hrvatskoj. Portal svakome omogućuje slanje fax-ova sa svog računala bez plaćanja i bez kreditnih kartica. Korisniku treba samo Knopso račun, a ukoliko ga nema isti može izraditi u samo nekoliko sekundi bez ikakvih obaveza. Knopso je sustav za beznovčano plaćanje koji se može koristiti za razne usluge na webu, a bitno je kako korisnik ne plaća ništa.

Postoje li troškovi?

Da. PošaljiFax.com je internet sustav koji kao i svaki drugi sustav ima svoje troškove. To su troškovi poput hardwarea, softwarea, internetskih i telefonskih linija, održavanja, razvoja, administracije itd.

Tko to plaća?

Oglašivači, tvrtke koje žele predstaviti svoje proizvode i usluge putem interneta. Vi kao korisnik ne plaćate ništa i ne treba vam nikakva kreditna kartica.

Gdje ste Vi u svemu tome?

Vi ste ti koji će se informirati o pojedinim uslugama oglašivača (čitati oglase), a zauzvrat ćete biti nagrađeni virtualnim novcem „OKA-ma" koje možete koristiti za online usluge poput ove.

Tko vodi evidenciju o Vašim OKA-ma?

Knopso, sustav za mikro naplate koji je posrednik između oglašivača, Vas i nas. Prijava je vrlo jednostavna i nemate nikakvu obavezu, ne morate čak unositi ni osobne podatke.

Tko upravlja ovim sustavom?

Sustavom PošaljiFax.com upravlja tvrtka Faksmedia d.o.o. iz Zaprešića koja je vlasnik matičnog internet faks sustava (Fax.hr) na koji se ovaj sustav tehnički oslanja.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika