31.01.2011. / 12:45

Autor: NCL Promo

'Svjetski jezici - Zagreb': Upisi u ljetni semestar održavaju se od 31. siječnja do 21. veljače

Tečajevi su usklađeni sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike, smjernicama Vijeća Europe koje na objektivan način opisuju znanje učenika stranih jezika pomoću stupnjeva prepoznatljivih diljem Europ

Svjetski jezici - Zagreb škola je stranih jezika s osamnaestogodišnjim iskustvom u poduci engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, španjolskog, japanskog i hrvatskog jezika za strance. U ponudi imamo i ruski, mađarski i portugalski jezik.

Tečajevi su usklađeni sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike, smjernicama Vijeća Europe koje na objektivan način opisuju znanje učenika stranih jezika pomoću stupnjeva prepoznatljivih diljem Europe.

Škola Svjetski jezici - Zagreb uspostavila je sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima norme ISO 9001:2008 i uspješno ga održava od 2003. godine. Pristup koji imamo u poduci jezika je komunikacijski. Već od početničkog stupnja sustavno se uči jezik uz vježbanje svih jezičnih vještina, s naglaskom na govor, ali i slušanje, čitanje i pisanje.

Nudimo tečajeve općeg jezika za djecu, mladež i odrasle, te poslovnog jezika i krojene tečajeve za pojedine struke, na primjer financije, pravo ili turizam. Redovito pripremamo kandidate za stjecanje međunarodno priznatih diploma engleskog jezika University of Cambridge i stoga je naša škola članica programa Britanskog savjeta Addvantage.

Sjedište škole nalazi se u Varšavskoj ulici 13/I. Osim u središtu grada održavamo tečajeve u naselju Brestje u Sesvetama, a đačke tečajeve u više zagrebačkih osnovnih škola. Za tvrtke i ustanove organiziramo tečajeve u njihovom prostoru uz potpuno prilagođavanje dinamike i vremena održavanja nastave potrebama polaznika.

Upisi u ljetni semestar školske godine 2010./11. održavaju se od 31. siječnja do 21. veljače radnim danom od 9,00 do 18,00 sati. Nastava ljetnog semestra počinje 21. veljače 2011. Studentima odobravamo 10% popusta.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika