02.02.2011. / 10:06

Autor: Nacional.hr

Kljaićev nasljednik: Ivica Obrvan novi trener Zagreb CO

Bivši rukometni reprezentativac Ivica Obrvan do sada je najveći trenerski uspjeh zabilježio kao trener Metkovića s kojim je 2000. osvojio Kup EHF-a. Posljednjih godina Obrvan je proveo u Sloveniji gdje je uspješno vodio Gorenje iz Velenja s kojim je osvojio i naslov slovenskog prvaka

Ivica Obrvan (Foto: PIXSELL)Ivica Obrvan (Foto: PIXSELL)Ivica Obrvan danas će u podne na konferenciji za novinare biti proglašen novim trenerom rukometnog kluba Zagreb Croatia Osiguranje, neslužbeno doznaje Nacional.hr iz izvora bliskih klubu.

Obrvan će tako na vrućoj klupi zagrebačkog kluba zamijeniti Nenada Kljaića koji je u utorak smijenjen s tog mjesta. Kljaić je smijenjen navodno zbog nedostatka trenerske licence, ali je izvjesno kako je otkaz dobio jer je javno kritizirao rad hrvatskog izbornika Slavka Goluže i nastup reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Švedskoj.

Bivši rukometni reprezentativac Ivica Obrvan do sada je najveći trenerski uspjeh zabilježio kao trener Metkovića s kojim je 2000. osvojio Kup EHF-a. Posljednjih godina Obrvan je proveo u Sloveniji gdje je uspješno vodio Gorenje iz Velenja s kojim je osvojio i naslov slovenskog prvaka.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika