14.02.2011. / 07:00

Autor: Extra

Malina i Josip Šelendić: Tračevi ne mogu poljuljati naš brak

Zagrebački poduzetnik i njegova supruga, bivša manekenka, za Extru su prvi put pozirali s osmomjesečnim sinom Lukom i ekskluzivno ustupili fotografije sa svoje prošlogodišnje svadbe kojoj nije nazočila nijedna novinarska ekipa; u intervjuu otkrivaju kako bi sinu uskoro rado podarili brata i sestru te kako njihovu obiteljsku sreću ne mogu pomutiti brojna govorkanja da je njihov prekid samo pitanje vremena

Malina i Josip Šelendić sa sinomMalina i Josip Šelendić sa sinomPoduzetnik Josip Šelendić i njegova supruga Malina ekskluzivno za Extru prvi su put javnosti pokazali svog osmomjesečnog sinčića Luku te dali prvi intervju od kako su se, prije nešto više od godinu dana, vjenčali.

Extrinu ekipu ugostili su u svojoj kući u zagrebačkoj podsljemenskoj zoni. Suprotno očekivanom, Šelendići nemaju dadilju, a malenog Luku čuvale su bake dok su roditelji bila na medenom mjesecu u Dubaiju.

EXTRA: Oboje ste po prvi put postali roditelji. Kakav je to osjećaj?
JOSIP: Pa, meni je super. Izvrstan osjećaj.
MALINA: Meni isto, nisam očekivala da ću se tako dobro snaći u svemu.
JOSIP: I dijete je dobro. Znao sam od svojih prijatelja čuti priče da im djeca znaju ne spavati, da su nervozna, plaču, ali ovaj naš je stvarno fenomenalan. Nikakvih problema s njim.

EXTRA: Mislite da su za to zaslužni geni ili nešto drugo?
JOSIP: Nisu geni, mi smo oboje bili zločesti kad smo bili mali.

EXTRA: Kako se vi, Josipe, snalazite kad ste sami sa sinom?
JOSIP: Ma snalazim se ja dobro, nema frke. Znam njegove termine kad mora jesti i spavati. Sve ja oko njega znam, jedino ga ne volim baš hraniti žličicom.

EXTRA: Malina, i vi kao i Josip potječete iz dobrostojeće obitelji, ali unatoč tome često su vas nazivali osobom koja je udajom postigla viši financijski status. Smeta li vam to?
MALINA: Iskreno, ne tiče me se to što ljudi pričaju. Ne želim se nikom opravdavati jer oni koji me poznaju znaju kakva sam.
JOSIP: Sve o našem odnosu će vrijeme pokazati. Mnogi su nam davali prognoze, kladili se koliko ćemo biti zajedno, a većina je već izgubila oklade.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

registracija
27/7/09

verina, 14.02.11. 11:46

A tko su oni???


registracija
14/2/11

Zelenka, 14.02.11. 12:13

Netko tko potroši 2 miliona kuna na auto, 5 miliona kuna na svadbu, dok im zaposlenici rade za 2000kn.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika