03.03.2011. / 20:25

Autor: Martina Čizmić

Jared Leto i 30 seconds to Mars dolaze na Mars festival u Zagrebu

Iako još uvijek nije poznato točno mjesto održavanja koncerta grupe koja je do sad prodala više od 6 milijuna primjeraka albuma "This is War", a dobitnici su brojnih glazbenih nagrada, zna se da će koncert biti održan 10. lipnja s početkom u 20 sati

30 seconds to Mars30 seconds to MarsJedan od najaktualnijih svjetskih rock bandova, 30 seconds to Mars održati će svoj prvi koncert u Hrvatskoj u sklopu Mars festivala koji se od 28. svibnja održava u Zagrebu.

Iako još uvijek nije poznato točno mjesto održavanja koncerta grupe koja je do sad prodala više od 6 milijuna primjeraka albuma "This is War", a dobitnici su brojnih glazbenih nagrada, zna se da će koncert biti održan 10. lipnja s početkom u 20 sati.

Za one koji još uvijek ne znaju tko su 30 seconds to Mars, dovoljno je reći da su grupu osnovala braća Leto. Jareda se sjećamo kao teen zvijezde iz serije "Moj predivan život", dok se njegov brat Shannon od malih nogu bavi glazbom. Domaće će rock zaljubljenike posebno razveseliti činjenica da gitaru u bandu svira Tomo Miličević, Amerikanac hrvatskih korjena.

Više informacija o koncertu biti će objavljeno početkom sljedećeg tjedna. Do tad, uživajte u njihovom posljednjem video uratku.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika