Objavljeno u Nacionalu br. 800, 2011-03-15

Autor: Marko Biočina

NOVI ANGAŽMAN BIVŠEG DIPLOMATA

William Montgomery doselio se u Zagreb zbog poslovne suradnje s Ivanom Čermakom

WILLIAM I LYNN MONTGOMERY proteklih su godina živjeli u CavtatuWILLIAM I LYNN MONTGOMERY proteklih su godina živjeli u CavtatuNekadašnji veleposlanik Sjedinjenih Država u Hrvatskoj i Srbiji William Montgomery odnedavno je opet nastanjen u Zagrebu. Kako doznaje Nacional, Montgomery se uselio u stan u zagrebačkoj četvrti Vrhovec, a u Zagreb se doselio zbog poslovne suradnje s tvrtkom Crodux Plin hrvatskog generala Ivana Čermaka.

Inače, Montgomery se već godinama, nakon završetka diplomatske karijere, bavi poslovnim savjetovanjem, a jedan od najpoznatijih klijenata bio mu je hrvatski hotelijer Goran Štrok. Ipak, čini se kako su Štrokovi poslovni problemi rezultirali i krajem njihove dugogodišnje poslovne suradnje, pa se bivši diplomat odlučio potražiti nove poslovne aranžmane u Hrvatskoj. Vjerovati je da će mu se u Zagrebu uskoro pridružiti i supruga Lynn.

Vezane vijesti

Bura zbog crnih prognoza za Bosnu

Bura zbog crnih prognoza za Bosnu

'BiH je propala država, rješenje je mirni raspad”, izjava je bivšeg veleposlanika u Hrvatskoj i Srbiji Williama Montgomeryja, koja je prošlog tjedna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika