27.03.2011. / 20:43

Autor: Totalsport

Rukometna LP: Prvi poraz CO Zagreba u Areni

Najefikasnjiji u momčadi CO Zagreba bili su Štrlek, Kopljar i Gal sa po 5 pogodaka. U Rhein-Neckar Löwenu je najubojiti bio Gensheimer sa 10 golova. Hrvatski reprezentativac Ivan Čupić postigao je dva pogotka za gostujuću momčad

Zagrebaši nisu uspjeli pobijediti Loewen(Foto:Igor Šoban)Zagrebaši nisu uspjeli pobijediti Loewen(Foto:Igor Šoban)Rukometaši njemačkog Rhein-Neckar Löwena pobijedili su u zagrebačkoj Areni hrvatskog prvaka CO Zagreb sa 31-28 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Bez trojice vrlo važnih igrača, Zlatka Horvata, Ljube Vukića i Tončija Valčića, oslabljeni CO Zagreb nije uspio pred svojim navijačima ostvariti željeni rezultat uoči uzvrata u Njemačkoj. Gostujući sastav je cijelu utakmicu kontrolirao rezultat, a Zagreb je samo u jednom dobrom razdoblju, sredinom drugog poluvremena, uspio doći do izjednačenja, 21-21 u 45. minuti. No, hrvatski prvak niti u jednom trenutku nije uspio stići do vodstva. Štoviše, u završnici se njemačka momčad opet odlijepila i pred svojim navijačima će u uzvratu braniti tri gola prednosti. Bio je to prvi poraz koji su rukometaši CO Zagreba pretrpjeli u Areni.

Najefikasnjiji u momčadi CO Zagreba bili su Štrlek, Kopljar i Gal sa po 5 pogodaka. U Rhein-Neckar Löwenu je najubojiti bio Gensheimer sa 10 golova. Hrvatski reprezentativac Ivan Čupić postigao je dva pogotka za gostujuću momčad.

Rukomet, Liga prvaka, prve utakmice osmine finala (nedjelja):

CO Zagreb - Rhein-Neckar Löwen 28-31

Barcelona - Veszprem 28-21

Chambery - Ciudad Real 24-27

Bosna - Čehovski Medvjedi 22-31

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika