06.04.2011. / 11:51

Autor: Nacional.hr

Tinejdžerka iz Njemačke istrenirala kravu da preskače prepone

Regina je htjela konja, no kako su to roditelji odbili, odlučila je istrenirati kravu koja se otelila na njihovoj farmi

Krava Luna se već u preskakanje prepona toliko uživjela, da misli da je konj, tvrdi njena vlasnicaKrava Luna se već u preskakanje prepona toliko uživjela, da misli da je konj, tvrdi njena vlasnicaTinejdžerka iz Njemačke naučila je svoju jahaću kravu da preskače prepone, jer joj roditelji nisu htjeli kupiti konja, prenosi Orange News.

Regina Mayer, 15- godišnjakinja iz Laufena u sjevernoj Njemačkoj, prije nešto manje od dvije godine počela je trenirati svoju kravu Lunu da postane jahaća krava. Regina je htjela konja, no kako su to roditelji odbili, odlučila je istrenirati kravu koja se otelila na njihovoj farmi.

Sve je počelo laganim šetnjicama s kravom i privikavanjem na jahaću opremu, a nakon šest mjeseci treninga, Regina se usudila prvi puta popeti Luni na leđa. Luna je to mirno podnijela, no nakon nekoliko metara ipak je htjela da njena jahačica siđe sa sedla. Ipak, Regina je uspjela u svom naumu, Lunu je naučila da nosi jahača i sluša komande i po naredbi krene, stane ili galopira. Vrhunac naučenog je preskakanje prepona. Regina sa svojom kravom povremeno održava treninge tijekom kojih Luna preskače preko prepona napravljenih od obojanih debla i sanduka piva.

Regina za svoju ljubimicu kaže da je tvrdoglava i da ju je nemoguće natjerati da radi ono što ne želi, no da se Luna već u preskakanje prepona i ulogu jahaće krave toliko uživjela, da misli da je konj.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika