16.04.2011. / 19:07

Autor: Maja Profuntar

Nicholas Cage uhićen zbog kućnog nasilja

Poznati glumac završio je u zatvoru nakon što je pijan nasred ulice u New Orleansu vikao na suprugu Alice Kim

Glumca je policiji prijavio taksist koji se našao na mjestu događajaGlumca je policiji prijavio taksist koji se našao na mjestu događajaPrema pisanju portala TMZ, 47-godišnji glumac Nicholas Cage prošle je subote ujutro uhićen u New Orleansu, a optužen je za kućno nasilje te remećenje javnog reda i mira, zbog čega je i zadržan u pritvoru.

Glumac je već šest i pol godina u braku s nekadašnjom konobaricom Alice Kim, a zajedno imaju sina Kal-Ela. Očevidac, vozač taksija, policiji je ispričao: “Vidio sam Nicholasa Cagea kako vrlo pijan baulja ulicama New Orleansa, nakon čega se upustio u glasnu svađu sa suprugom. Vidio sam ga da ju je gurnuo, ona je počela vrištati i vikati, nakon čega sam pozvao policiju.

Policija je stigla i naredila im da odu kući, nakon čega je on rekao 'A zašto me jednostavno ne uhitite?'. Još nekoliko puta pokušao je riječima isprovocirati policajce, pa su ga utrpali u auto i odvezli”. No, čini se da Alice Kim ipak neće podići tužbu protiv supruga, a što je izazvalo takvo ponašanje, možemo samo nagađati.

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 16.04.11. 19:15

Takvo ponasanje izazvao je sudija u Hagu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika