18.04.2011. / 14:55

Autor: Nacional.hr

Ugrizao policijskog psa pa tuži policiju jer je pas povrijedio njegova građanska prava

Erin Sullivan, 33- godišnjak tvrdi da je policijski pas prekršio njegova građanska prava i primjenio nad njime prekomjernu silu

IlustracijaIlustracijaMuškarac iz Phoenixa, SAD, prilikom bijega od policije ugrizao je policijskog psa i nakon toga tužio policiju jer tvrdi da je pas ugrozio njegova građanska prava, prenosi Aol News.

Erin Sullivan, 33- godišnjak tvrdi da je policijski pas prekršio njegova građanska prava i izvršio nad njime prekomjernu silu, nakon što ga je uhvatio dok je bježao policiji u Glandaleu tijekom istrage o provali prošle godine. Sullivan je zauzvrat tijekom potjere ugrizao psa i sada on i njegovi odvjetnici tuže policiju u Glansdaleu i traže 200,000 dolara odštete i policiju u Phoenixu od kojih traže 250,000 dolara. Osim zbog psa, Sullivan policiju u Glendaleu tuži i jer je dijabetičar, a policija mu nije u pritvoru dala inzulin zbog čega je tijekom boravka u pritvoru imao napadaj. Sullivan se trenutno nalazi u zatvoru jer je osuđen na 8 godina robije zbog pljačke, zbog koje su se potjera i sporan sukob sa policijskim psom i dogodili.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika