22.04.2011. / 14:10

Autor: Nacional.hr

Sveučilišni profesor traži od američkog kongresa sazivanje saslušanja o NLO-ima

Kao temelj za saslušanje sveučilišni profesor je predložio francusku studiju o NLO-ima iz 1999. Studija se zove COMETA Report i djelo je 13-torice francuskih umirovljenih generala, znanstvenika i stručnjaka za svemir

IlustracijaIlustracijaAmerički sveučilišni profesor zahtjeva saslušanje na temu NLO-a pred američkim Kongresom, prenosi Aol News.

Bill Wickersham, profesor na Sveučilištu Columbia pozvao je američke kongresmene da organiziraju saslušanje o NLO-ima. Kao temelj za saslušanje predložio je francusku studiju o NLO-ima iz 1999. Studija se zove COMETA Report i djelo je 13-torice francuskih umirovljenih generala, znanstvenika i stručnjaka za svemir. Studija analizira NLO svjedočanstva no fokusirana je na svjedočanstva koja su snimljena radarom i koja su doživjeli komercijalni i vojni piloti. U studiji je zaključeno da neka NLO svjedočanstva vjerojatno jesu susret sa izvanzemaljcima i da su neki NLO-i o kojima su svjedočili piloti imali manevarske sposobnosti kakve nema nijedna letjelica zemaljskog podrijetla. Iako studija nije službena studija francuske vlade, stvorena je od stručnjaka i visoko pozicioniranih vojnih dužnosnika.

Tajni dokumetni FBI-a - J.Edgar Hoover NLO-e 'shvaćao vrlo ozbiljno'

Falsifikat ili...? Tajni dokumenti otkrili vezu između Kennedya, NLO-a i SSSR-a?

Ovo nije prvi puta da je netko pozvao američki Kongres da napravi saslušanje o NLO-ima, 1966. je kongresnik i bivši američki predsjednik, Gerald R.Ford insistirao da se provede saslušanje i istraga o NLO- ima. Saslušanje je održano, a rezultat je bio proglas američke vlade da nema nikakvih dokaza koji bi bili temelj za bilo kakavo ozbiljnije znanstveno istraživanje NLO fenomena. Iako zahtjeva saslušanje, Wickersham kaže da ne vjeruje da će se ono održati jer većina političara izbjegava išta reći na temu NLO-a.

Vezane vijesti

Video: Izvanzemaljci sve neoprezniji

Video: Izvanzemaljci sve neoprezniji

Jedan putnik snimio je NLO-e dok je letio avionom iznad Francuske. Snimio je nekoliko fotografija neba kroz prozor zrakoplova, a kasnije je zamijetio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika