27.04.2011. / 15:59

Autor: Miroslav Sušnik

Zagrijavanje za Misfitse uz Devils Whorehouse i nagradnu igru

Devils Whorehouse su zagrebački Misfits tribute band

Povodom ponovnog dolaska legendarnih horror punkera Misfits u petak 6. svibnja u Močvari priređuje se urnebesan party gdje će uživo nastupiti zagrebački Misfits tribute band Devils Whorehouse, kojim se publika a i sami članovi benda Marky Ramone's Blitzkrieg oduševili kada su im svirali kao predgrupa.

Pored Misfitsa bit će odana počast i grupi Ramones koja je uvijek bila na neki način povezana ili uspoređivana sa Misfitsima. Oba benda su začetnici punk rocka u Americi, imaju korijene u sixties garage sceni, furaju se na imaginarne likove (Misfits na horror filmove iz šezdesetih, a Ramones na crtane filmove), pa sve do činjenice da je Marky Ramone svirao u Misfitsima, a sad pjevač Misfitsa Michale Graves pjeva u Marky Ramone's Blitzkriegu.

Ramones će biti prikazani na video projekciji, i to u njihovom najboljem izdanju, sa novogodišnjeg koncerta u Londonu 1978. tj. legendarnog "It's Alive" uratka, po mnogima jednog od najboljih live snimaka. Nakon Misfits vs. Ramones gledaone i slušaone slijedi program posvećen smash punk rock hitovima.

Uz sve to na nagradnoj igri biti će podijeljene 2 ulaznice za koncert Misfitsa 10. lipnja u zagrebačkom Boogaloou, stoga nemojte zaboraviti uzeti kupone za nagradnu igru prilikom kupnje ulaznice.

Program će započeti u 22 sata a cijena ulaznice iznosi 25 kn.

Komentari

registracija
19/2/11

johni, 28.04.11. 12:08

Mislim da nisam puko da gledam i slušam one koji propagiraju anarhizam i sotonizam.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika