29.04.2011. / 11:43

Autor: Totalsport

Svensson produljio s Valladolidom, na golu i s 44 godine

- Ostajem igrač iz triju razloga: zato što se volim natjecati, zato što osjećam da još mogu i zato što se u Valladolidu osjećam voljenim

Tomas Svensson (Wikipedia)Tomas Svensson (Wikipedia)Legendarni švedski rukometni golman Tomas Svensson, rođen prije 43 godine u Eskilkuni, službeno je potpisao produljenje ugovora sa španjolskim Valladolidom.

Obvezao se trećemu najboljem španjolskom klubu Šveđanin i za iduću sezonu, tako da bi na golu trebao dočekati 44. rođendan u veljači iduće godine.

U Španjolskoj uz trogodišnji prekid (2002-2005. godine), kada je nastupao za HSV, Svensson neprekidno brani od 1990. godine, kada je došao u danas nepostojeći Atletico Madrid.

Najstariji je igrač u povijesti ASOBAL lige, a i dalje brani u izvrsnoj formi.

- Ostajem igrač iz triju razloga: zato što se volim natjecati, zato što osjećam da još mogu i zato što se u Valladolidu osjećam voljenim. Publika me ovdje doista tretira prekrasno - rekao je Šveđanin koji je prvi naslov svjetskog prvaka sa Švedskom (1990.) osvojio prije no što se njegov današnji kolega na golu Valladolida, 21-godišnji Victor Alonso, uopće rodio.

Vezane vijesti

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Hrvatske rukometašice izborile su nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Naše su djevojke u odlučujućem susretu za odlazak na Igre u Guadalajari… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika