30.04.2011. / 16:12

Autor: Hina

U Jemenu ubijena dva vojnika i četiri civila

Naoružane osobe otvorile su vatru na vojsku, koja je uzvratila, a napadači su se potom pomiješali sa sudionicima prosvjeda protiv režima, navodi ministarstvo

Foto: Reuters (arhiva)Foto: Reuters (arhiva)Dva vojnika i četri civila ubijeni su u subotu u Adenu, na jugu u Jemenu, u pucnjavi vojnika i naoružanih ljudi, naveli su ministarstvo obrane i bolnički izvori.

Ministarstvo je na svojoj internet stranici objavilo da su dva vojnika ubijena u pucnjavi naoružanih muškaraca u četvrti Mansura. Naoružane osobe otvorile su vatru na vojsku, koja je uzvratila, a napadači su se potom pomiješali sa sudionicima prosvjeda protiv režima, navodi ministarstvo.

Iz bolničkih izvora doznaje se da su u napadu ubijena četiri civila. Najmanje 15 civila je ranjeno u pucnjavi i oni su hospitalizirani, prenosi France Presse iz medicinskih izvora.

Jedan dužnosnik mjesne uprave je rekao da su vojnici željeli srušiti barikadu stanovnika koji su prosvjedovali protiv režima predsjednika Ali Abdulaha Saleha.

Grad Aden je u subotu ujutro paralizirao opći štrajk.

Vezane vijesti

Tadić "ne isključuje" mogućnost nemira na Kosovu

Tadić "ne isključuje" mogućnost nemira na Kosovu

Dosadašnji srbijanski predsjednik i sadašnji predsjednički kandidat vladajuće srbijanske Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je kako ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika