06.05.2011. / 19:51

Autor: Nacional.hr

Campbell poručio Vladi: Kad je najteže, treba komunicirati s javnosti

"Hrvatska bi treala Britaniju više osporavati i jasno pokazati koja je njihova pozicija. Ako to ne radite, nesporazumi rastu i razvijaju se. Tako ono što na početku nije bila stvarnost, postane stvarnost. Priklještite ih", poručio je Campbell

Alastair CampbellAlastair CampbellBritanski komunikacijski stručnjak Alastair Campbell, najpoznatiji je kao čovjek koji je nagovorio Veliku Britaniju da intervenira u Iraku.

U razgovoru za Dnevnik Nove TV, Campbell je istaknuo kako u Britaniji nije imao osjećaj da ta zemlja ne podupire Hrvatsku na putu u EU. Kaže da je toga postao svjestan tek kada je došao u Hrvatsku.

"Hrvatska bi treala Britaniju više osporavati i jasno pokazati koja je njihova pozicija. Ako to ne radite, nesporazumi rastu i razvijaju se. Tako ono što na početku nije bila stvarnost, postane stvarnost. Priklještite ih", poručio je Campbell.

Na pitanje o tome kako je hrvatska vlada reagirala u kriznim situacijama, potput presude generalima ili posljednjeg u nizu sastanka s haaškim tužiteljem Sergeom Brammertzom, Campbell je bio veoma suzdržan.

"Ne mogu govoriti o tom slučaju jer me se ne tiče. No, generalno, smatram da bi kad su vremena teška, kad je situacija delikatna, tad se najviše mora ići u komunikaciju s javnosti", poručio je Vladi Campbell.

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 07.05.11. 08:27

Sad se javio kad nemamo ni u lijevoj ni u desnoj, a upravo je to i bio cilj evropskih"demokrata" uz pomoc domacih politicara-lijeva na srcu ili u depu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika