10.05.2011. / 10:55

Autor: Miroslav Sušnik

Colapsis Rock Fest od 24. do 26. lipnja u Kamanju

Neki od izvođača su Elemental, Električni orgazam, Letu Štuke, Atheist Rap i mnogi drugi

Nakon prošlogodišnjeg prvog Colapsis rock festa na kojem su nastupili Partibrejkers, Zabranjeno pušenje, Pankrti, Dubioza kolektiv, Kawasaki 3p, Lačni Franz, Let 3, Belfast Food, Adastra, Vatra, Ramirez i drugi, udruga mladih "90-e" iz Kamanja i ove godine organizira rock festival pod nazivom "2. Colapsis Rock Fest" u Kamanju, a koji će trajati tri dana, i to od 24. do 26. lipnja (petak, subota, nedjelja).

Prvi dan festivala u petak 24. lipnja će nastupiti Undiground, funk – rock – hip hop bend iz Duge Rese, Transmitter, electro hip hop iz Hannovera, Atheist Rap, punk rock bend iz Novog Sada te kao zvijezde večeri splitski TBF.

U subotu 25. lipnja će nastupiti Green Fog Feet, punk rock bend iz Muenchena, Popa Šapka, vrlo zanimljiv bend koji kombinira ska, punk, gipsy i reggae glazbu, Električni Orgazam, legende domaćeg Novog vala i kasnije rocka, a koji ove godine slave svoju tridesetu godinu postojanja i promoviraju svoj novi vrlo hvaljeni album "To što vidiš to i jeste". Uz njih nastupiti će i Letu Štuke, sarajevski novi novovalci te glavni bend večeri, španjolsko talijanska punk rock atrakcija No Relax, sa atraktivnom pjevačicom Micky.

U nedjelju 26. lipnja će nastupiti Sell Out, ska punk bend iz Kočevja, Subscribe, alter–hc–metal bend iz Budimpešte, slovenska ska–reggae–punk–rock atrakcija Elvis Jackson i kao zvijezde večeri, poznati zagrebačka hip hop skupina Elemental.

Kamanje je mjesto smješteno u Karlovačkoj županiji 25 min od Karlovca u smjeru Jurovskog broda, odnosno samo 50 min vožnje od Zagreba.

Festival će se održavati u prirodi uz prekrasnu rijeku Kupu, sa mogućnošću besplatnog kampiranja tj. kampiranje je uključeno u festivalsku kartu. Osim glazbenog dijela kroz tri dana bit će i raznih drugih oblika zabave, od kupanja, kanuinga pa do sportskih natjecanja.

Cijena ulaznica iznosi 70 kn po danu ili 180 kn za sva tri dana, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Petrola ili na www.eventim.hr.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika