11.05.2011. / 17:20

Autor: Nacional.hr

"Junak iz filma X-Man" - Daily Mail o dječaku-magnetu iz Koprivnice

Daily Mail je dječaka iz Koprivnice usporedio sa mutantom Magneto, iz filma i stripa X-Men, koji može manipulirati magnetima i ima nadljudsku snagu

Magneto, zlikovac iz stripa X-Man s kojim je Daily  Mail usporedio Ivana ( Foto: Wikipedia)Magneto, zlikovac iz stripa X-Man s kojim je Daily Mail usporedio Ivana ( Foto: Wikipedia)Daily Mail je na svojoj web stranici člankom popratio priču o šestogodišnjem 'dječaku-magnetu' iz Koprivnice na kojeg se lijepe žlice, tave i ostali metalni predmeti.

U članku piše da je dječak, Ivan Stoiljković, po svemu poput ostale djece iz svog grada, osim po neobičnom talentu zbog kojeg se na njegovo tijelo lijepe metalni predmeti. Piše i da dječakova obitelj tvrdi da mališan ima i iscjeliteljske moći i da na svojem tijelu može držati i do 25 kilograma "prilijepljenog" metala, a navodno je i pravi snagator jer bez problema nosi vreću cementa tešku 20 kilograma. Daily Mail je dječaka iz Koprivnice usporedio sa mutantom Magnetom, iz filma i stripa X-Men, koji može manipulirati magnetima i ima nadljudsku snagu.

Članak je popraćen slikama malog Ivana, na dvije slike Ivan na prsima drži "prilijepljene" dvije tave u kojima su i metalni utezi, a na jednoj slici je u društvu svoje obitelji prekriven "zalijepljenim" žlicama i vilicama.

Vezane vijesti

Daily Mail: Prosinečki među najboljim slobodnim transferima

Daily Mail: Prosinečki među najboljim slobodnim transferima

Sportska redakcija Daily Maila izabrala je 50 najboljih transfera bez odštete u nogometnoj povijesti. Dolazak Roberta Prosinečkog iz Standarda u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika