16.05.2011. / 10:34

Autor: Nacional.hr

Nemaju sreće: RIM povlači 1000 Playbooka

Prve reakcije na novi uređaj nisu bile previše pozitivne, a mnogi su prigovorili upravo da je prepun grešaka i da je izbačen na tržište prije no što je bio spreman

RIM PlaybookRIM PlaybookKanadski proizvođač mobilnih telefona Research in Motion objavio je kako povlači 1000 svojih novi tablet računala Playbooka zbog greške u operativnom sustavu.

Pojasnili su kako su otkrili grešku u sustavu zbog čega se nova tablet računala ne bi mogla pravilno uključiti.

Reuters prenosi kako su računala koja su povučena bili kod distributera, a ne kod krajnjih korisnika pa oni neće biti oštećeni.

No, ovo je samo još jedan u nizu problema s kojima se RIM susreće u posljednje vrijeme. Playbookom su se željeli povratiti u vrh proizvođača mobilnih telefona i mobilnih uređaja nakon što su ih od tamo izgurali Apple i drugi proizvođači smartphonea.

Prve reakcije na novi uređaj nisu bile previše pozitivne, a mnogi su prigovorili upravo da je prepun grešaka i da je izbačen na tržište prije no što je bio spreman.

Vezane vijesti

Tisuće na skupu u Rimu protiv Berlusconijeve vlade

Tisuće na skupu u Rimu protiv Berlusconijeve vlade

Više desetaka tisuća ljudi okupilo su se u subotu na rimskom trgu San Giovanniju kako bi na prosvjednom skupu u organizaciji oporbene Demokratske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika