26.05.2011. / 14:33

Autor: Nacional.hr

Amnesty International: Srbija mora sad pojačati napore za uhićenje Hadžića

"Srbijanske vlasti moraju pojačati svoja nastojanja kako bi uhitili preostalo osumnjičenika za ratni zločin generala Gorana Hadžića za kojeg se vjeruje da se skriva u Srbiji i Bosni i Hercegovini i dovesti ga pred pravdu", stoji u izjavi

Widney Brown (Foto: Amnesty International)Widney Brown (Foto: Amnesty International)Vijest o uhićenju Ratka Mladića u trenu je obišla cijeli svijet. Među ostalima koji su komentirali i pozdravili njegovo uhićenje, našla se i starija direktorica za međunarodno pravo Amnesty Internetionala, Widney Brown.

U izjavi odaslanoj medijima, Widney Brown navodi kako je bilo potrebno 15 godina za uhićenje Ratka mladića, ali će barem ljudi kojima je naudio sada imati nadu da će biti izveden pred sud.

"Srbijanske vlasti moraju pojačati svoja nastojanja kako bi uhitili preostalo osumnjičenika za ratni zločin generala Gorana Hadžića za kojeg se vjeruje da se skriva u Srbiji i Bosni i Hercegovini i dovesti ga pred pravdu", stoji u izjavi.

Vezane vijesti

Novinari diljem svijeta izloženi nasilju i ubojstvima

Novinari diljem svijeta izloženi nasilju i ubojstvima

Novinari različitih medija diljem svijeta izloženi su uznemiravanju, napadima, nepravičnim uhićenjima, a neki su i ubijeni obavljajući svoj posao,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika