14.06.2011. / 11:49

Autor: Totalsport

Mavericksi slave naslov paradom u četvrtak

- Naš plan je dobro se pobrinuti za javnu sigurnosti i pritom zaštititi ljude, a opet im dozvoliti da se dobro zabave - poručio je glasnogovornik gradskog ureda Frank Librio

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaŠampionska parada košarkaša Dallas Mavericksa na ulicama trećeg najvećeg teksaškog grada povodom osvajanja naslova NBA prvaka održat će se u četvrtak, potvrdila je glasnogovornica kluba Sarah Melton.

Detalji parade zasad nisu otkriveni, niti podatak tko će financirati feštu, s obzirom na ranije izjave gradonačelnika Dwainea Carawaya o "rupama u proračunu", pa tako postoji opcija da će cijelo slavlje platiti sam imućni vlasnik Mavericksa Mark Cuban.

Prema pisanju američkih medija u teksaškoj metropoli zabrinuti su za sigurnosne uvjete slavljeničke povorke, budući je tijekom posljednje, održane 1993. godine kada su Dallas Cowboysi osvojili Super Bowl (američki nogomet), ozlijeđeno čak 50 osoba.

- Naš plan je dobro se pobrinuti za javnu sigurnosti i pritom zaštititi ljude, a opet im dozvoliti da se dobro zabave - poručio je glasnogovornik gradskog ureda Frank Librio.

Iako zasad nije službeno potvrđeno, pobjednička parada Mavericksa trebala bi započeti u Dallasovoj Gradskoj vijećnici, a kulminirati u American Airlines Centeru, domu novih NBA prvaka.

Vezane vijesti

NBA: Dallas i New York na rubu eliminacije

NBA: Dallas i New York na rubu eliminacije

Aktualni prvaci NBA lige, košarkaši Dallas Mavericksa, na rubu su eliminacije iz doigravanja nakon teškog domaćeg poraza od Oklahoma Cityja 95-79 u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika