17.06.2011. / 12:07

Autor: Totalsport

Edmundo pušten na slobodu

Danas 40-godišnji stručni sukomentator osuđen je 1999. godine za ubojstvo iz nehaja zbog izazivanja prometne nesreće pod utjecajem alkohola u kojoj su četiri godine ranije smrtno stradale tri osobe

Edmundo Edmundo Dvadesetak sati nakon što je priveden u Sao Paulu zbog slučaja ubojstva iz nehaja koje datira još iz 1995. godine, bivši je brazilski nogometaš Edmundo (40) pušten na slobodu.

Sutkinja koja ga je saslušala po uhićenju odlučila je na zadržavati ga u pritvoru dok se ne razjasni je li zastario rok za izvršenje zatvorske kazne kojom je Edmundo nepravomoćno osuđen u procesu završenom 1999. godine. Tada se Brazilac uspješno žalio na presudu, a proces se oduljio sve do današnjih dana.

Trenutačno je slučaj na brazilskome Vrhovnom sudu. Prijeti mu nova trakavica s obzirom na okolnosti zastare.

Danas 40-godišnji stručni sukomentator osuđen je 1999. godine za ubojstvo iz nehaja zbog izazivanja prometne nesreće pod utjecajem alkohola u kojoj su četiri godine ranije smrtno stradale tri osobe.

Vezane vijesti

Video: Hat-trick Neymara

Video: Hat-trick Neymara

Samo nekoliko dana nakon što je zabio jubilarni 100. gol u karijeri, brazilski 20-godišnji nogometni dragulj Neymar ponovo je zablistao. Naime, zabio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika