17.06.2011. / 12:47

Autor: Totalsport

PBL finale: CSKA obranio naslov prvaka

Što se tiče dvojice hrvatskih reprezentativaca iz Himkija, Zoran Planinić je u 25 minuta igre postigao 6 poena (1-5 za dva, 0-2 za tri, 4-6 za jedan poen) uz šest skokova, pet asistencija, jednu osvojenu, ali i čak 6 izgubljenih lopti

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKošarkaši moskovskog CSKA obranili su naslov prvaka Rusije. U četvrtoj utakmici finalne serije doigravanja, svladali su u gostima Himki sa 74-63, te su s 3-1 u pobjedama osvojili seriju.

Isti suparnici borili su se i prošle sezone za naslov u finalu. Tada je CSKA slavio s 3-0. Ovoga puta je Himki dobio prvu utakmicu u gostima, ali je CSKA uzvratio s tri uzastopne pobjede, a dvije na gostujućem parketu.

U četvrtoj utamici je briljirao J.R Holden s 25 poena (trice 4-6), 4 asistencije i 4 osvojene lopte. Hrjapa je dodao 12 poena, a Šved 11 u pobjedničkoj momčadi.

U Himkiju je najefikasniji bio Vitalij Fridzon sa 13 koševa. Istaknuo se i Sergej Monja s 9 poena, 11 skokova i 3 asistencije.

Što se tiče dvojice hrvatskih reprezentativaca iz Himkija, Zoran Planinić je u 25 minuta igre postigao 6 poena (1-5 za dva, 0-2 za tri, 4-6 za jedan poen) uz šest skokova, pet asistencija, jednu osvojenu, ali i čak 6 izgubljenih lopti.

Krešimir Lončar je odigrao nepunih 15 minuta. Postigao je 5 koševa uz šut 1-5 za dva poena i 3-4 iz slobodnih bacanja. Dodao je dva skoka.

PBL finale, četvrta utakmica:

Himki - CSKA 63-74 (CSKA je dobio seriju s 3-1 u pobjedama)

Vezane vijesti

PBL: CSKA i bez Kirilenka uvjerljivo do 2-0

PBL: CSKA i bez Kirilenka uvjerljivo do 2-0

Košarkaši moskovskog CSKA poveli su protiv Himkija s 2-0 u finalnoj seriji ruskog prvenstva (PBL). Ovoga su puta bez pomoći Andreja Kirilenka slavili… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika