20.06.2011. / 10:34

Autor: Extra

Mirna Medaković za Extru: 'Rođena sam pod sretnom zvijezdom'

Slobodno možemo reći da ona zaista živi pod sretnom zvijezdom, a misli li i ona tako, otkrila nam je u ekskluzivnom intervjuu

Mirna Medaković, 26- godišnja glumica, zvijezda je popularne sapunice “Pod sretnom zvijedom” koja će krajem ovog tjedna doživjeti svoje finale. Miljenica televizijske publike postala je glumivši u sapunici "Dolina sunca", a sjajne kazališne kritike zaradila je odigravši lik Ofelije u Shakespeareovom Hameltu. Komplimenti na njezin talent, ali i izgled čuju se sa svih strana i pritom je sretno zaljubljena u osam godina starijeg glumca, Kristijana Potočkog. Slobodno možemo reći da ona zaista živi pod sretnom zvijezdom, a misli li i ona tako, otkrila nam je u ekskluzivnom intervjuu.

EXTRA: Prije dva mjeseca završili ste snimanje sapunice "Pod sretnom zvijezdom", kako sada provodite vrijeme kada vam je radni tempo malo popustio?

-Ne mogu vjerovati da su prošla dva mjeseca! Čini mi se kao da ne snimam najviše tri tjedna! Imam vremena za neke uobičajene stvari, mogu si priuštiti da odem u šetnju gradom, popijem u miru kavu, a i konačno sam izradila putovnicu. No, radim cijelo vrijeme i u kazalištu, odigrala sam jednu predstavu u Virovitici, u Gavelli, u HNK-u smo igrali Hamleta,... tako da zapravo cijelo vrijeme nešto radim.

EXTRA: Kako ste se snašli na setu sapunice?

- Zaista odlično, ekipa je sjajna. Svi su vrlo profesionalni, točni, a opet tako opušteni i druželjubivi. To znatno olakšava snimanje sapunice koja je sama po sebi vrlo naporan format. Snima se iznimno brzo, tekstovi se uče samo dan prije ili u sam dan snimanje, diže se vrlo rano,...

EXTRA: Postoji li neka uloga koju vam je životna želja odigrati?

-Postoji. Antigona! Ako će se postavljati ta predstava, sigurno ću se prijaviti na audiciju. Ne znam ni sama zašto, ali eto, naprosto bih voljela utjeloviti Antigonin lik.

EXRA: Na što ste sve spremni da dobijete željenu ulogu, biste li se skinuli za potrebu uloge?

-Bih. Uloga bi morala biti dobra i morala bih dobro znati zašto i za koju ulogu se skidam. Ja sam glumica, tijelo je moje sredstvo za rad i zaista mi nije jasno čemu toliki tabu oko skidanja na sceni. Uostalom, svi se skidamo na plaži...

EXTRA: Svom dragom, glumcu, Kristijanu Potočkom ste zasigurno puno ljepši od svih top modela zajedno. Kako uspjevate uskladiti zajedničko vrijeme obzirom da ste oboje slobodni umjetnici?

-A nekako uspjevamo. Iako bi možda bilo bolje da smo neke druge profesije, da znaš kada će ti dečko doći doma s posla, kada će biti ručak,... No, opet, s druge strane bolje razumije moj posao, pa je vjerojatno i veća podrška i obrnuto. Postoje dani kada možemo doma satima ispijati kavu i kada ne znamo gdje nam je glava od obaveza i doslovno se ne vidimo pet dana iako živimo pod istim krovom.

Cijeli intervju pročitajte u najnovijem broju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika