04.07.2011. / 20:25

Autor: Hina

Daniel Radcliffe priznao "ovisnost" o alkoholu

Zvijezda filmova o čarobnjaku Harriju Potteru Daniel Radcliffe otkrio je da ga je njegova ovisnost o alkoholu tijekom snimanja šestog dijela tog serijala "Harry Potter i princ miješane krvi" toliko zabrinula da je potpuno prestao piti i postao pravi trezvenjak.

Daniel RadcliffeDaniel RadcliffeZvijezda filmova o čarobnjaku Harriju Potteru Daniel Radcliffe otkrio je da ga je njegova ovisnost o alkoholu tijekom snimanja šestog dijela tog serijala "Harry Potter i princ miješane krvi" toliko zabrinula da je potpuno prestao piti i postao pravi trezvenjak.

U razgovoru za list GQ 21-godišnji glumac priznao je da je tijekom snimanja tog filma, kad je upravo bio napunio 18 godina, neko vrijeme posve izgubio kontrolu nad životom.

"Postao sam ovisan o alkoholu da bih uopće mogao uživati. Tih nekoliko godina bio sam totalno zaluđen idejom vođenja nekakvog stila života poznate osobe kakav mi zapravo uopće ne odgovara", izjavio je u intervjuu za kolovoško izdanje tog lista i dodao kako je uistinu imao sreće što ga paparazzi nikada nisu "uhvatili na djelu".

"Uistinu sam dobro prošao budući da je bilo mnogo prilika kada su me mogli fotografirati", rekao je.

Radcliffe, koji tvrdi da nije popio ni kap alkohola još od kolovoza prošle godine, kaže da bi uistinu volio biti osoba koja izlazi i zabavlja se, ali naprosto nije takav. "U tome sam stvarno neuspješan. Radije ostajem kod kuće i čitam, ili razgovaram s nekim tko me može nasmijati. Nije sramota uživati u mirnom životu", kaže glumac.

Radcliffe je imao samo devet godina kada je odabran za glavnu ulogu u serijalu o malom čarobnjaku Harriju Potteru britanske spisateljice J.K. Rowling koji mu je, kako tvrde britanski mediji, priskrbio bogatstvo od 45 milijuna funta (72 milijuna dolara).

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 05.07.11. 07:58

Svaka čast,Daniel.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika