05.07.2011. / 14:46

Autor: Nacional.hr

'Sjedi ovdje da se zabavimo': Video ispovijest o razvratu vladike Kačavende

„On me zove kod sebe u sobu. Ležao je na krevetu i počeo je da onaniše pred mnom, s rukama u vešu... 'Ajde, sjedi ovdje kod vladike, da se malo zabavimo, snimio sam ti sentiš muziku... kako ćemo sada nas dvojica da uživamo... Onda je izvadio te ruke i pokušavao da mi ih stavi u usta“, ispričao je među ostalim Jovanović

Vasilij KačavendaVasilij KačavendaBojan Jovanović, bivši đakon koji je prije tri tjedna razotkrio skandalozne detalje o pedofiliji i razvratu u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, direktno optužujući episkopa zvorničko-tuzlanskog Vasilija Kačavendu, sinoć je - ovaj puta detaljno - iznio istu priču na tuzlanskoj televiziji TV Slon.

„On me zove kod sebe u sobu. Ležao je na krevetu i počeo je da onaniše pred mnom, s rukama u vešu... 'Ajde, sjedi ovdje kod vladike, da se malo zabavimo, snimio sam ti sentiš muziku... kako ćemo sada nas dvojica da uživamo... Onda je izvadio te ruke i pokušavao da mi ih stavi u usta“, ispričao je među ostalim Jovanović, koji je Radiju Sarajevu dostavio i nekoliko audio snimki razgovora između njega i Kačavende.

Među ostalim, episkop zvorničko-tuzlanski 2004. godine, kada je napravljen snimak, Jovanoviću nudi put u Rusiju kako bi šutio o svemu onome o čemu je ovaj naknadno progovorio u ekskluzivnoj ispovijesti za Radio Sarajevo.

Pedofilija i razvrat: Šokantna ispovijest bivšeg Kačavendinog monaha

Komentari

registracija
30/6/11

exyuman, 06.07.11. 20:23

Osvoji SAMSUNG LCD Televizor sa dva klika. Nikad lakse. Prati uputstvo: Otvori dole dati link, sacekaj 5 sekundi koje odbrojavaju u gornji desni ugao i klikni na Skip Ad. Sretno. LINK: http://adf.ly/21MNx


registracija
7/1/11

djani, 06.07.11. 22:58

siziff i spbn i prohujalo i ostali ateisti i sotone od kurbi ,evo vam braco


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika