06.07.2011. / 13:59

Autor: Totalsport

Vogel trajno na klupi Indiana Pacersa

Vogel je krajem siječnja naslijedio Jima O'Briena kao privremena opcija do kraja sezone, a Pacersi su pod njegovim vodstvom ostvarili omjer od 20 pobjeda i 18 poraza i izborili doigravanje u kojem su ih izbacili Chicago Bullsi

Conseco Fieldhouse, dvorana Indiana Pacersa (Wikipedia)Conseco Fieldhouse, dvorana Indiana Pacersa (Wikipedia)Trenutno privremeni trener košarkaša NBA momčadi Indiana Pacersa Frank Vogel (38) obnašat će tu dužnost i sljedeće tri godine, saznaje Yahoo! Sports.

Vogel je krajem siječnja naslijedio Jima O'Briena kao privremena opcija do kraja sezone, a Pacersi su pod njegovim vodstvom ostvarili omjer od 20 pobjeda i 18 poraza i izborili doigravanje u kojem su ih izbacili Chicago Bullsi.

Službeno bi suradnja između dvije strane trebala biti potpisana kada u NBA ligi završi "lockout" koji je trenutno na snazi.

Inače, Vogel je trenutno najmlađi glavni trener u NBA ligi, a u Indiani je po prvi puta dobio priliku samostalno voditi momčad. Prethodno je ulogu asistenta trenera obnašao u Bostonu, Philadelphiji i Indiani.

Vezane vijesti

NBA, Video: James i Wade pobijedili Pacerse

NBA, Video: James i Wade pobijedili Pacerse

Košarkaši Miami Heata su na krilima LeBrona Jamesa i Dwyanea Wadea poveli u polufinalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige protiv Indiana Pacersa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika