08.07.2011. / 16:04

Autor: Nacional.hr

Zrće dobilo prvi klub na površini mora

Za sve one kojima je kopno draže pripremljeni su lounge programi na plaži koji obećavaju jednaku uživanciju u ljetu, moru i suncu

Kolanski dio uvale Zrće doživio je dramatičan preobražaj transformirajući se u mali lounge raj koji će danas otvoriti svoja vrata svim znatiželjnicima željnim hedonističkih uživanja.

Beach Club Noa prvi je klub na hrvatskoj obali koji je odlučio iskoristiti svu ljepotu mora i morskih dubina te je zahtjevnim arhitektonskim zdanjem na samoj površini mora upotpunio sklad dizajna i prirode.

Gradeći prvu lounge platformu na moru, arhitetkti su se vodili idejom povezanosti kopna i mora te su svojim malim umjetnim otokom postigli savršen sklad umjetnosti, arhitekture i prirode.

Načelnik općine Kolan, Josip Zubović ne krije svoje oduševljenje ovim jedinstvenim projektom: « Uz obiteljski turizam koji njegujemo u našoj uvali Kolan, sada smo se napokon obogatili za još jednu turistički ponudu kojom se nadamo privući one koji vole svoja osjetila tetošiti svim užitcima koje priroda pruža. Prije svega najzadovoljniji smo činjenicom da se sam Beach Klub Noa uklopio u naše more okolinu kao prirodni dodatak postojećim ljepotama ne ometajući time okoliš.»

Mali Dubai nasred mora dizajniran je za svakodnevne užitke i obećava razmaziti i najzahtjevnije posjetitelje svojim izuzetnim programom koji objedinjuje antistres program, užvanje u morskim delicijama, osvježavajućim koktelima i maštovitim napitcima.

Za sve one kojima je kopno draže pripremljeni su lounge programi na plaži koji obećavaju jednaku uživanciju u ljetu, moru i suncu.

«Vrlo smo sretni i ponosni što smo u tako kratkom vremenskom razdoblju od samo 30 dana, uspijeli postaviti najveću i najljepšu platformu na morskom dobru. Ideja je bila napraviti nešto posebno te usuglasiti zakone prirode sa modernim zahtjevima današnjih turista. Nadamo se da smo u tome i uspijeli te da smo ovim projektom unaprijedili ponudu hrvatskog turizma. Zahvaljujemo se svim stanovnicima općine Novalja a posebno gradonačelniku Ivanu Dabi na podršći koju su nam pružili tijekom naših početaka» izjavio je glasnogovornik Beach Kluba Noa Tomo Ricov.

Otvaranjem Beach kluba Noa, Novalja se još jednom svrstala u top svjetskih ljetnih destinacija.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika