12.07.2011. / 07:00

Autor: Bojana Križić

Fani Čapalija: Ne žalim što sam se odrekla karijere zbog ljubavi

Bivša Miss Hrvatske koja je ostala zapamćena po izjavi "It’s OK", ali i kao jedna od najljepših hrvatskih misica ikad, objašnjava zašto se povukla iz javnog života, opovrgava netočne medijske napise o svom životu te otkriva da se, unatoč neuspjelom braku s Ivicom Mornarom, još uvijek nada da za nju postoji netko savršen

Jedna od najljepših hrvatskih missica rekla je kako joj se uglavnom udvaraju mlađi dečki i priznala kako, u 9 godina nakon razvoda od nogometaša Ivice Mornara, još nije upoznala nekoga s kim bi se poželjela skrasitiJedna od najljepših hrvatskih missica rekla je kako joj se uglavnom udvaraju mlađi dečki i priznala kako, u 9 godina nakon razvoda od nogometaša Ivice Mornara, još nije upoznala nekoga s kim bi se poželjela skrasitiOsamnaest godina nakon izbora za Miss Svijeta u Sun Cityju gdje se proslavila izjavom "It's OK", Fani Čapalija drugi je put u životu na usne nanijela crveni ruž, stala pred objektiv Extrina fotografa u hotelu Radisson Blue u Splitu i strpljivo pozirala kao profesionalni model. Iz naručja joj nije izlazio četverogodišnji psić Beni kojega kamera voli gotovo istim žarom kao i njegovu 36-godišnju gazdaricu.

"Beni je uvijek sa mnom. Baš kao da mi je dijete, mazim ga i pazim i sve svoje obaveze ravnam prema njemu. Nakon razvoda i smrti majke i oca, on je moje svjetlo", ispričala je Fani. Naime, nakon razvoda od nogometaša Ivice Mornara s kojime je u vezi bila sedam, a u braku gotovo tri godine, bivša je misica izgubila majku, a nedugo zatim i oca. "Bilo je to jako teško razdoblje za mene, ali ne bih rekla da sam bila u depresiji kao što su novine pisale", pojasnila je Fani koja sada živi u majčinu stanu u Splitu na Žnjanu, dane provodi na plaži i u šetnjama Marjanom, ponekad stane zapaliti svijeću za roditelje u kapelici svetoga Ante, a uvečer često pogleda film ili nešto na televiziji. Ponekad cijelu večer provede dopisujući se SMS-om s prijateljicama, a izlazi jako rijetko.


Unatoč predviđanjima mnogih da će baš Fani imati blistavu manekensku karijeru u inozemstvu, misica se povukla sa scene u obiteljski dom s nogometašem Ivanom Mornarom. "Zaljubila sam se i jednostavno su se stvari tako poklopile. Možda mi je pomalo žao jer brak, nažalost, nije uspio i mogu samo razmišljati o tome što je moglo biti. Ali da se nađem u istoj situaciji, opet bih izabrala ljubav", ispričala je Fani koja je svoga bivšega supruga u šali nazivala ženomrscem. "Bili smo jednostavno prerazličiti. Kada bismo hodali gradom, rijetko bi se držali za ruke ili grlili. Momo je ljubav pokazivao na svoj način, ali džabe mi ta beskrajna ljubav i privrženost kada nema nježnosti."

Iako je njezin bivši muž sada u braku i ima dvoje djece, Fani o njemu nije rekla ni jednu ružnu riječ. U njenom svijetu, kaže, nema mjesta za mržnju ni ljubomoru jer to nikada nikome ništa dobro nije donijelo. Otkako se rastala, prije devet godina, nije upoznala nikoga tko bi je oborio s nogu. Većinom joj se, kaže, udvaraju mlađi dečki koje ona ne može shvatiti ozbiljno. "Jednoga sam ostavila jer je bio tri mjeseca mlađi. Ni sama ne znam zašto mi je to toliki problem", rekla je Fani kroz smijeh.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika