14.07.2011. / 19:58

Autor: Totalsport

Dawson: Drago mi je da Levy ne pusti Modrića

Naš je predsjednik jasno rekao da želi zadržati Modrića. To je sjajno za Tottenham - rekao je 27-godišnji kapetan momčadi

Luka ModrićLuka Modrić- Imperativ je zadržati naše najbolje igrače i zato sam, kad je slučaj s Modrićem u pitanju, na strani predsjednika Levyja - izjavio je Tottenhamov stoper Michael Dawson.

Modrićev suigrač, inače aktualni engleski reprezentativac, rekao je da je prošle sezone Tottenhamu promaknuo plasman u Top 4 i da se to ne smije ponoviti, a sve to znači da klub mora zadržati svoje najbolje nogometaše.

- Uvijek će biti svakojakih glasina. Iz pozicije kluba, svaka ambiciozna sredina mora gledati kako da zadrži svoje najveće zvijezde. Naš je predsjednik jasno rekao da želi zadržati Modrića. To je sjajno za Tottenham - rekao je 27-godišnji kapetan momčadi.

- Iduće sezone stremit ćemo povratku među četiri najbolja premierligaška sastava. Logično je da uvijek pokušate pojačati momčad. Jasno je da je ona već sad kvalitetna, ali osvježenja su uvijek dobrodošla - dodao je.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika