17.07.2011. / 07:55

Autor: Nacional.hr

U duginim bojama: Što sve lak za nokte govori o vama

Rijetke su žene koje biraju neonski zeleni lak za nokte, no kad ugledate takvu ženu budite sigurni da je ona puna energije, živa i brbljava. Ona je središte zabave i često je umjetnički nastrojena, sa vlastitim stilom za modu

Odaberite lak prema svom raspoloženju ili osobnostiOdaberite lak prema svom raspoloženju ili osobnostiLjeto je jedino godišnje doba kada gotovo sve žene s ponosom pokazuju svoja stopala. Pedikeri imaju pune ruke posla urediti taj inače skriveni dio ženskog tijela ne bi li na plaži ili u najdržaim sandalama zasjao u punom sjaju.

No, često se puta žene nađu u nedoumici kada ih u salonu upitaju koju boju laka žele na svojim noktima. Osim što taj lak ima svoju estetsku ulogu, on poznavatelju, može otkriti i kakva je žena koja ga nosi.

Žarko ružičast lak za nokte biraju žene koje su šik, seksi i odlučne u svemu što rade. To je boja koja privlači poglede i biraju ju žene koje žele biti u središtu pozornosti.

Žuti lak biraju trendseterice koje prate modu. Naime, upravo je ta boja proglašena bojom sezone. Žene koje nose žuti lak za nokte imaju jedinstven osjećaj za stil. Uz preplanulu boju nakon boravka na plaži najbolje će izgledati žuti lak koji u sebi ima i nešto zlatne boje.

Sretne žene i one koje žele biti sretne biraju lak boje koralja. Ta narančasta nijansa govori da žena voli ljeto i nema previše briga na pameti.

Rijetke su žene koje biraju neonski zeleni lak za nokte, no kad ugledate takvu ženu budite sigurni da je ona puna energije, živa i brbljava. Ona je središte zabave i često je umjetnički nastrojena, sa vlastitim stilom za modu.

Žena koja bira bijelu ili prozirnu boju laka jednostavna je, zna što želi i teško ćete ju uvjeriti u suprotno. Praktična je i ne zamara se sa sitnicama.

Blijedo ružičasti lak za nokte biraju zaposlene žene koje ulažu u svoju karijeru. Ružičasta boja djeluje veoma prirodno na noktima i ostavlja dojam njegovanih ruku, a ne skreću pozornost na njih.

Crveni lak za nokte nose žene koje cijelom svijetu žele poručiti kako su zaljubljene. Ili koje žele privući pozornost muškaraca. Naime, većina muškaraca crvene nokte smatra posebno privlačnima, a često ih upravo ta boja asocira na seks.

Plavu boju biraju žene koje njeguju dijete u sebi. One se osjećaju mlade, bez obzira na to koliko godina imaju, vole se zabavljati i spremne su isprobati različite nove stvari.

Ljubičasta, bez obzira na nijansu, odgovara gotovo svim ženama. Tamnije nijanse birati će žene koje žele upotpuniti svoj vamp izgled i privući pozornost, dok će svjetlije nijanse odabrati žene koje su sklonije slobodnijem načinu razmišljanja, kreativke ili ležerne.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika