16.07.2011. / 19:14

Autor: Totalsport

Rossi: Vozit ću na Sachsenringu s rupom u laktu

Imam rupu u laktu. To je dio motociklističke profesije i nije velika stvar, iako ne izgleda dobro. Kada si pogledam lakat mogu vidjeti mišiće unutra. Ali sve je ok – dodao je popularni "doktor"

Valentino RossiValentino RossiDeveterostruki svjetski motociklistički prvak Valentino Rossi imao je velikih problema na posljednjem slobodnom treningu uoči utrke Moto GP klase Velike nagrade Njemačke na stazi u Sachsenringu.

Naime, pao je neugodno, prevrnuo se i odletio na šljunak.

- Isprva sam osjetio bol u ramenu. Nažalost je pukla zaštitna koža na mom odijelu, pa sam dugo klizio bez zaštite – objasnio je Rossi, kojeg to ipak neće zasmetati da nastupi na sutrašnjoj utrci, u kojoj će startati kao pretposljednji 16.

- Imam rupu u laktu. To je dio motociklističke profesije i nije velika stvar, iako ne izgleda dobro. Kada si pogledam lakat mogu vidjeti mišiće unutra. Ali sve je ok – dodao je popularni "doktor".

Vezane vijesti

Franchitti pobjednik utrke 500 milja Indianapolisa

Franchitti pobjednik utrke 500 milja Indianapolisa

Škot Dario Franchitti (39) iz momčadi Chip Ganassi Racing pobjednik je 96. izdanja prestižne automobilističke utrke iz IndyCar serije, 500 milja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika