18.07.2011. / 17:08

Autor: Totalsport

Jan Jagla novo pojačanje FC Bayerna

U proteklih je šest godina Jagla nosio dres više europskih klubova, dok je u osam posljednjih godina, koliko traje njegov reprezentativni staž, odigrao više od stotinu utakmica za njemačku nacionalnu momčad, uključujući i nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu

Jan Jagla (Wikipedia)Jan Jagla (Wikipedia)Njemački košarkaški reprezentativac Jan Jagla novi je član minhenskog Bayerna, novog člana prve njemačke košarkaške lige (BBL).

Potpisao je 30-godišnji i 213 centimetara visoki centar dvogodišnji ugovor s bavarskim klubom, koji nakon nogometnog pokušava stvoriti također i respektabilan košarkaški sastav.

Posljednji Jaglin klub bio je Türk Telekom iz Ankare.

U proteklih je šest godina Jagla nosio dres više europskih klubova, dok je u osam posljednjih godina, koliko traje njegov reprezentativni staž, odigrao više od stotinu utakmica za njemačku nacionalnu momčad, uključujući i nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu.

U Bundesligi je Jagla posljednji put igrao u sezoni 2004/05 noseći dres Artland Dragonsa.

Vezane vijesti

Tom Starke iz Hoffenheima u Bayern

Tom Starke iz Hoffenheima u Bayern

Dosadašnji prvi čuvar mreže Hoffenheima Tom Starke (31) sljedeće će tri sezone biti član Bayerna. Ugovor je potpisao nakon što je tijekom srijede… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika