20.07.2011. / 12:01

Autor: Nacional.hr

Srbija još 2006. znala da se Hadžić krije u Fruškoj gori

Zbog medijskih napisa starih pola desetljeća, mediji su krenuli povlačiti paralele sa slučajem Ratka Mladića, budući da se o njegovom skrovištu, u kojem je ovaj na koncu i uhićen, pisalo godinu dana prije toga

Goran Hadžić i Ratko MladićGoran Hadžić i Ratko MladićJoš tijekom 2006 godine lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak govorio je kako se Goran Hadžić skriva u Fruškoj gori, odnosno u manastirima na tom području. "Njega drže tu, u manastirima u Fruškoj gori, što - pod navodnicima - nitko ne zna. I onda će se intervencijom policije, koja će efikasno reagirati, odjednom Hadžić pojaviti pred licem pravde, a Srbija će tako, navodno, demonstrirati suradnju s Haškim tribunalom", rekao je Čanak još prije pet godina.

Kao što je poznato, Hadžić je jutros uhićen upravo na tom području, mada je srpski predsjednik Boris Tadić demantirao iznformaciju da je posljednji haaški bjegunac uhićen između vojnog objekta i manastira Krušedol. Zbog medijskih napisa starih pola desetljeća, mediji su krenuli povlačiti paralele sa slučajem Ratka Mladića, budući da se o njegovom skrovištu, u kojem je ovaj na koncu i uhićen, pisalo godinu dana prije toga.

"Vlada Srbije ga je uhapsila tamo gdje ga je i ostavila", napisao je tom prilikom Senad Avdić, novinar koji je još prije godinu dana pisao o tome kako se Mladić krije blizu Zrenjanina.

Vezane vijesti

Sud odobrio izmjenu optužnice protiv Gorana Hadžića

Sud odobrio izmjenu optužnice protiv Gorana Hadžića

Haaški sud odobrio je zahtjev haaškoga tužiteljstva za izmjenama optužnice protiv bivšeg vođe pobunjenih hrvatskih Srba Gorana Hadžića kojima se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika