25.07.2011. / 12:01

Autor: Totalsport

Ana Konjuh europska prvakinja

Domagoj Bilješko i Karlo Lozić su osvojili 3. mjesto u igri parova i tako potvrdili veliku kvalitetu (osvojili su i svjetsko dvoransko ove godine)

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNajbolja hrvatska juniorka Ana Konjuh postala je prvakinja Europe u kategoriji djevojčica do 14 godina na teniskom turniru održanom u češkom Plzenu.

U finalu je briljantnom igrom pobijedila Švicarku Belindu Bencic, 5. tenisacicu sa rang liste Tennis Europe, sa 6-4, 3-6, 6-1. To je jedan od najznacajnijih uspjeha hrvatskog juniorskog tenisa, a za njega su najzaslužniji trener Kristijan Schneider (Anin osobni trener) i izbornik ženske juniorske reprezentacije Petar Bubalo.

Također bi trebalo spomenuti uspjehe naših juniora na istom Europskom prvenstvu do 14 godina u Plzenu. Karlo Lozić je ušao među 16 najboljih gdje je nakon vodstva 1-0 u setovima i 3-0 u drugom ipak izgubio meč od kasnijeg pobjednika turnira Rumunja Borze.

Domagoj Bilješko i Karlo Lozić su osvojili 3. mjesto u igri parova i tako potvrdili veliku kvalitetu (osvojili su i svjetsko dvoransko ove godine).

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika